تتر 1 میلیارد دلار با کارمزد صفر بر روی Tron ضرب می کند
تتر به تازگی یک میلیارد دلار استیبل کوین USDT را بر روی شبکه Tron منتشر کرده است، بدون اینکه کارمزد تراکنشی پرداخت کند.
به گزارش Arkham Intelligence، در حال حاضر تقریبا ۱۲۷ میلیارد دلار توکن تتر-دلار آمریکا (USDt) در گردش قرار دارد.
این اطلاعات نشان میدهد که تراکنش مذکور در تاریخ 14 نوامبر از یک «آدرس سیاه چاله» در Tron به یک کیف پول چند امضایی تتر، که با کاراکترهای «TBPxh» آغاز شده، انجام شده است. سوابق Onchain نیز نشان میدهد که به محض ارسال یک میلیارد USDT به کیف پول مذکور، وجوه به خزانه شرکت تتر منتقل شده است و این تراکنش نیز بدون کارمزد بوده است.
کارمزد نسبتاً پایین شبکه Tron، این بستر بلاک چین را برای شرکتهای فعال در حوزه استیبل کوین بسیار جذاب کرده و به ویژه برای دریافتکنندگان در کشورهای در حال توسعه مناسب است، چرا که هزینههای بالای شبکه میتواند به طور قابل توجهی ارزش پرداخت یا حواله را کاهش دهد.
طبق اطلاعات موجود در صفحه شفافیت تتر، مجموع مقدار مجاز USDT در شبکه Tron به 62.7 میلیارد دلار میرسد، در حالی که در شبکه Ethereum این مقدار 62.9 میلیارد دلار است. با وجود اینکه اکوسیستم Ethereum به طور قابل توجهی بزرگتر است، شبکه Tron تقریباً به همان مقدار USDT در گردش دست یافته است. این فعالیت بالای استیبل کوین در شبکه Tron، عامل اصلی درآمد شبکه به میزان 577 میلیون دلار در سه ماهه سوم 2024 بوده است.
در آگوست 2024، شبکه Tron به دومین اکوسیستم بلاک چین با بیشترین سهم بازار استیبل کوین تبدیل شد و 37.9 درصد از کل سهم بازار را در اختیار گرفت، در حالی که شبکه Ethereum با 55.7 درصد از سهم قابل توجهی برخوردار بود.
در آن زمان، تتر یک میلیارد USDT اضافی بر روی بلاک چین Tron منتشر کرد. پائولو آردوینو، مدیرعامل تتر، پیش از این اعلام کرده بود که USDT اضافی به منظور «پر کردن» عرضه انجام میشود و مشخص کرد که این توکنها مجاز هستند اما هنوز صادر نشدهاند. این توکنهای مجاز به طور موقت در موجودی شرکت باقی میمانند تا زمانی که درخواست برای صدور جدید مطرح شود و آنها برای خرید و فروش در بازار آزاد صادر شوند.
معاملهگران دارایی دیجیتال معمولاً از عرضه استیبل کوین به عنوان معیاری برای سنجش احساسات بازار و علاقه سرمایهگذاران استفاده میکنند. افزایش سطح استیبل کوینهای تازه منتشر شده میتواند به عنوان نشانهای صعودی تلقی شود که نشاندهنده گمانهزنی معاملهگران در مورد تغییرات قیمت است، در حالی که کاهش عرضه میتواند به کاهش علاقه و فعالیت در بازار اشاره داشته باشد.