ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

حد ضرر بر اساس نوسانات

در معاملات بازارهای مالی، مدیریت ریسک و حفاظت از سرمایه، یکی از اصول اساسی برای موفقیت بلندمدت است. یکی از ابزارهای مهم در این زمینه، تعیین حد ضرر است که به شما کمک می‌کند تا در صورت حرکت نامطلوب بازار، ضررهای خود را محدود کنید. با این حال، انتخاب صحیح سطح حد ضرر نیازمند درک عمیقی از نوسانات بازار است. در این درس، به بررسی حد ضرر بر اساس نوسانات می‌پردازیم که به شما کمک می‌کنند تا بر اساس نوسانات قیمت، حد ضرر مناسب را تعیین کنید و از ضرر و خروج زودهنگام از معاملات جلوگیری نمایید.

نوسانات بازار به‌معنای میزان حرکت بازار در یک بازه زمانی مشخص است. آگاهی از میزان حرکت یک جفت ارز به شما کمک می‌کند تا حد ضرر را به‌درستی تعیین و از خروج زودهنگام به دلیل نوسانات کوتاه‌مدت جلوگیری کنید.

برای مثال، اگر در یک معامله نوسانی هستید و می‌دانید که جفت ارز EUR/USD طی ماه گذشته به‌طور میانگین روزانه حدود 100 پیپ نوسان داشته است، تعیین حد ضرر روی 20 پیپ می‌تواند منجر به خروج سریع شما از معامله با یک حرکت کوچک و موقت قیمت شود. شناخت نوسانات متوسط به شما این امکان را می‌دهد که حد ضرر را طوری تنظیم کنید که معامله شما فضای لازم برای تغییرات موقت را داشته باشد و بتواند در مسیر درست قرار بگیرد.

روش اول: باندهای بولینگر

یکی از روش‌های اندازه‌گیری نوسانات، استفاده از باندهای بولینگر است. این ابزار می‌تواند به شما نشان دهد که بازار در حال حاضر چقدر نوسان دارد. این روش برای معاملات در محدوده‌های قیمتی بسیار مفید است. کافی است حد ضرر خود را خارج از باندهای بولینگر قرار دهید. اگر قیمت به این نقطه برسد، به احتمال زیاد نوسانات افزایش یافته و احتمال رخ دادن یک شکست قیمتی وجود دارد.

روش دوم: میانگین محدوده واقعی (ATR)

روش دیگر برای محاسبه نوسانات، استفاده از شاخص میانگین محدوده واقعی (ATR) است. این شاخص که در اکثر پلتفرم‌های معاملاتی موجود است، به سادگی با وارد کردن دوره زمانی مدنظر شما، میانگین نوسانات قیمت را محاسبه می‌کند. مثلاً اگر در نمودار روزانه عدد 20 را وارد کنید، ATR میانگین نوسان قیمت را طی 20 روز گذشته نشان می‌دهد. به همین ترتیب، اگر در نمودار ساعتی عدد 50 را وارد کنید، ATR میانگین نوسان در 50 ساعت اخیر را به شما ارائه می‌دهد.

شما می‌توانید از این روش به‌تنهایی برای تعیین حد ضرر استفاده کنید یا آن را با سایر تکنیک‌های مدیریت ریسک ترکیب کنید. هدف اصلی این است که به معامله خود فضای کافی برای نوسانات طبیعی بازار بدهید تا بتواند در نهایت در مسیر دلخواه شما حرکت کند.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه