ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

خرید طلا به عنوان پوششی در برابر خطرات اقتصادی

تحلیلگران UBS در گزارشی که در این هفته منتشر شد، موضع صعودی خود نسبت به طلا را مجدداً تأیید کردند و بر اهمیت آن به عنوان ابزار پوشش در برابر افزایش عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیک تأکید کردند.

این بانک اشاره کرده است که طلا در سال جاری 23 درصد افزایش یافته و به واسطه مجموعه‌ای از عوامل، از جمله “انتظارات کاهش بازدهی ایالات متحده و ادامه روند تنوع بخشی دلار توسط بانک‌های مرکزی”، به سطوح بی‌سابقه‌ای در قیمت‌های نقطه‌ای رسیده است.

UBS به سرمایه‌گذاران توصیه می‌کند که تخصیص حدود 5 درصد از سبد خود را به طلا اختصاص دهند تا سبد متوازنی را ایجاد کنندتحلیلگران این بانک اظهار کردند که طلا در طول دوره‌های نوسانات شدید تاریخی، عملکرد بهتری نسبت به سهام از خود نشان داده است و این روند اخیراً نیز دوباره تأیید شده است.

با وجود کاهش انتظارات برای کاهش بیشتر نرخ بهره فدرال رزرو پس از انتشار شاخص قیمت مصرف‌کننده ایالات متحده، طلا کماکان ابراز قدرت می‌کند، به ویژه با حمایت کاهش نرخ بهره از جانب بانک مرکزی اروپا.

هرچند که پس از افزایش غیرمنتظره‌ی تورم در ایالات متحده، قیمت‌ها برای مدتی دچار افت شدند، UBS این نوسان را موقتی تلقی کرده است.هدف این بانک برای قیمت طلا در اواسط سال 2025 معادل 2700 دلار به ازای هر اونس باقی مانده و این چشم‌انداز به‌واسطه افزایش تقاضا از سوی صندوق‌های ETF طلا تقویت می‌شود.

در ماه اوت، صندوق‌های ETF طلا که تحت پوشش فیزیکی فعالیت می‌کنند، چهارمین ماه متوالی را با افزایش حجم معاملات سپری کردند، که این موضوع به “افزایش تقاضای پناهگاه امن” و کاهش فعالیت در بازارهای کار ایالات متحده مرتبط است.

UBS تأکید می‌کند که بازار آمریکای شمالی شاهد ورود وجوه قوی بوده و در عین حال آسیا، به‌ویژه هند، به لطف تغییرات مالیاتی و وضعیت مطلوب بودجه، به روند مثبت خود ادامه می‌دهد.

این بانک در استراتژی تخصیص دارایی جهانی خود، “بیشترین ارجحیت را به طلا” داده و بر اساس ویژگی‌های پوشش ریسک، به این نتیجه رسیده که طلا همچنان باید جزئی کلیدی از استراتژی سرمایه‌گذاری متنوع باقی بماند، به‌ویژه در شرایطی که عدم قطعیت بر چشم‌انداز اقتصادی جهانی حاکم است.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

2 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار