ارزهای آسیایی تحت تاثیر تحولات فدرال رزرو
- اخبار فارکس
- کالج پیپس
- 3 دقیقه
در روز دوشنبه، اکثر ارزهای آسیایی در محدوده محدودی حرکت کردند و دلار آمریکا نسبت به زیانهای اخیر ثبات نسبی را حفظ کرد. معاملهگران منتظر نشانههای بیشتر از فدرال رزرو و وضعیت تورم ایالات متحده بودند.
دلار استرالیا در میان سایر واحدهای ارزی عملکرد بهتری از خود نشان داد و پیش از جلسه بانک مرکزی استرالیا که احتمالاً سیاستهای انقباضی را مدنظر قرار خواهد داد، شاهد افزایش ارزش بود.
حجم معاملات در منطقه به دلیل تعطیلات بازار ژاپن کاهش یافت. با این حال، ین ژاپن تضعیف شد و از اوج 9 ماهه هفته گذشته عقبنشینی کرد؛ جفت ارزی USDJPY با 0.3 درصد افزایش به 144.32 ین رسید.
در غیاب یِن، سایر ارزهای آسیایی پس از کاهش 50 واحدی نرخ بهره از سوی فدرال رزرو، بر روی برخی پیشرفتهای هفته گذشته متمرکز شدند.
جفت AUDUSD دلار استرالیا با پیشبینی سیگنالهای انقباضی از سوی RBA در روز سهشنبه 0.3 درصد افزایش یافت. انتظار میرود بانک مرکزی نرخ بهره را ثابت نگه دارد، اما با توجه به تورم بالا و قدرت بازار کار، موضعی انقباضی از RBA محتمل به نظر میرسد.
علاوه بر این، احتمال میرود بانک مرکزی سیگنال دهد که نرخها برای مدتی طولانیتر در سطوح بالا باقی خواهند ماند، که این امر برای دلار استرالیا امیدوارکننده است. این ارز نزدیک به بالاترین سطح خود در 10 ماه گذشته معامله شد.
دلار آمریکا تحت تأثیر فدرال رزرو و علائم موجود در زمینه تورم قرار دارد. شاخص دلار و معاملات آتی این شاخص هر دو به طور جزئی در بازار آسیایی افزایش یافته و نسبت به کاهشهای ثبتشده در هفته گذشته ثابت ماندند.
فدرال رزرو اقدام به کاهش نرخهای بهره کرده و آغاز یک چرخه تسهیلی را رقم زده که ممکن است به کاهش نرخها تا 125 واحد در ثانیه در سال جاری منتهی شود. با این حال، با توجه به این که فدرال رزرو اشاره کرده نرخهای خنثی نیز به طور قابل توجهی بالاتر از گذشته خواهد بود، زیان کلی دلار محدود باقی مانده است.
در این هفته انتظار میرود سرنخهای بیشتری از سوی بانک مرکزی ارائه شود و تعدادی از مقامات فدرال رزرو، بهویژه رئیس جروم پاول، در روزهای آینده سخنرانی کنند.
دادههای شاخص قیمت PCE – که به عنوان سنج تورم ترجیحی فدرال رزرو شناخته میشود – نیز در روز جمعه منتشر خواهد شد و اطلاعات بیشتری در مورد برنامههای فدرال رزرو برای کاهش نرخها ارائه خواهد داد.
ارزهای آسیایی به طور کلی در محدوده ثابت به سمت پایین حرکت کردند. جفت ارزی USDCNY یوان چین پس از اقدام بانک مرکزی چین در کاهش نرخ رپو 14 روزه به منظور تسهیل شرایط پولی و حمایت از رشد اقتصادی، به طور جزئی تضعیف شد.
در همین حال، جفت وون کره جنوبی USDKRW با 0.3 درصد افزایش و جفت USDSGD دلار سنگاپور با 0.2 درصد افزایش مواجه شدند. همچنین، جفت USDINR روپیه هند 0.1 درصد افزایش یافت اما هنوز فاصله زیادی با رکوردهای اخیر دارد.