ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

استرالیایی ها 122 میلیون دلار به دلیل کلاهبرداری های رمزنگاری در 12 ماه گذشته از دست داده اند

استرالیایی‌ها در سال گذشته 122 میلیون دلار به دلیل کلاهبرداری‌های مرتبط با رمزارزها از دست داده‌اند. پلیس فدرال استرالیا (AFP) اعلام کرد که کلاهبرداران از روش‌هایی همچون دیپ فیک و “قصابی خوک” برای فریب قربانیان استفاده کرده‌اند.

بر اساس گزارش پلیس فدرال استرالیا، در 12 ماه گذشته، مجموع خسارات ناشی از کلاهبرداری‌های سرمایه‌گذاری به 269 میلیون دلار (382 میلیون دلار استرالیا) رسیده است که حدود 47 درصد آن مربوط به کلاهبرداری‌های مرتبط با رمزارزها می‌باشد. همچنین، بیش از 60 درصد قربانیان این کلاهبرداری‌ها، زیر 50 سال سن دارند.

ریچارد چین، دستیار کمیسر AFP، اشاره کرد که کلاهبرداران با استفاده از تکنیک‌های بازاریابی متقاعدکننده و فناوری‌های نوین، ادعای بازدهی بالا با ریسک کم را مطرح می‌کنند تا سرمایه‌گذاری را جذاب‌تر جلوه دهند.

روش قصابی خوک به کلاهبرداران این امکان را می‌دهد که با ایجاد ارتباط نزدیک با قربانیان، آنها را ترغیب کنند تا در طرح‌های متقلبانه سرمایه‌گذاری کنند. در حالی که دیپ فیک‌ها از هوش مصنوعی برای تولید محتوای صوتی و تصویری جعلی، معمولاً به تقلید از افراد مشهور، استفاده می‌کنند تا سرمایه‌گذاری‌های کاذب را تبلیغ نمایند. به عنوان مثال، صدای ایلان ماسک، مدیر عامل تسلا، یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای این نوع کلاهبرداری‌هاست.

چین همچنین خاطرنشان کرد که احتمالاً تعداد واقعی قربانیان بیشتر از آمار ارائه شده است، زیرا بسیاری از افراد ممکن است از عدم آگاهی از وضعیت خود یا شرم از گزارش کلاهبرداری، از بیان آن خودداری کنند.

وی هشدار داد: «اگر یک فرصت سرمایه‌گذاری به نظر می‌رسد که بیش از حد جذاب باشد، احتمالاً باید احتیاط کرد.»

تحلیل‌ها نشان می‌دهد که سود مالی اغلب عامل محرک کلاهبرداران است و وجوه دزدیده شده ممکن است در فعالیت‌های غیرقانونی دیگری مانند پولشویی، قاچاق مواد مخدر یا استثمار انسانی مورد استفاده قرار گیرد. وب‌سایت دولت استرالیا، Scamwatch، نیز نشان می‌دهد که کلاهبرداری‌های سرمایه‌گذاری همچنان در صدر دلایل زیان مالی استرالیایی‌ها قرار دارد، با گزارش‌هایی از زیان‌های بیش از 100 میلیون دلار استرالیا (68 میلیون دلار) در سال 2024. با این حال، بخلاف داده‌های AFP، Scamwatch نشان می‌دهد که افراد بالای 50 سال به طور خاص قربانی طرح‌های کلاهبرداری بیشتری می‌شوند.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه