ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

افزایش قیمت نفت به‌دنبال تشدید تهدیدهای اسرائیل علیه ایران

با توجه به تنش‌های فزاینده میان اسرائیل و ایران و تمرکز بر شاخص مدیران خرید (PMI)، قیمت نفت در معاملات آسیایی روز پنجشنبه با افزایش یک درصدی مواجه شد. این افزایش قیمت به‌دنبال تشدید لفاظی‌های اسرائیل علیه ایران رخ داد و در حالی که انتظار می‌رود داده‌های مربوط به فعالیت‌های اقتصادی کلان از چندین اقتصاد بزرگ در روزهای آتی منتشر شود، توجه بازارها به این اطلاعات معطوف گشته است.

در ماه‌های اخیر، قیمت‌های نفت خام تحت تأثیر نگرانی‌های مربوط به کندی تقاضا با کاهش چشمگیری روبه‌رو بوده‌اند، اما در هفته جاری نشانه‌هایی از بهبود مشاهده شد؛ با این حال، رشد کلی قیمت‌ها همچنان محدود باقی مانده است.

روز چهارشنبه، قیمت‌ها پس از انتشار داده‌هایی از موجودی انبار نفت ایالات متحده که از افزایش بیش از حد انتظار ذخایر خبر می‌داد، کاهش یافت.

قیمت معاملات آتی نفت برنت با سررسید در دسامبر به 75.72 دلار برای هر بشکه و قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت به 71.57 دلار برای هر بشکه رسید که به‌ترتیب معادل 1 درصد و 1.1 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، در اظهاراتی خطاب به خدمه نیروی هوایی بیان کرد که پس از حمله به ایران، جهان قدرت اسرائیل را درک خواهد کرد. این سخنان به‌دلیل تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، توجه معامله‌گران را به خود جلب کرد.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که انتظار می‌رود حملات به ایران در پاسخ به رویدادی که در اول اکتبر رخ داده و دومین حمله بزرگ از سوی تهران به اسرائیل در شش ماه گذشته است، به وقوع بپیوندد. ترس از تشدید درگیری‌ها به‌عنوان یکی از عوامل کلیدی افزایش قیمت نفت در ماه‌های اخیر مطرح شده است، به‌خصوص به دلیل نگرانی از حملات احتمالی اسرائیل به زیرساخت‌های نفتی و هسته‌ای ایران.

همچنین، اسرائیل در هفته جاری حملات خود علیه گروه‌های حماس و حزب‌الله را افزایش داده است که این امر به تشدید تنش‌ها انجامیده است. این تحولات در شرایطی اتفاق می‌افتد که ایالات متحده فشار بیشتری بر روی میانجیگری صلح در خاورمیانه پیش از انتخابات ریاست جمهوری در 5 نوامبر وارد می‌کند، با این حال، احتمال آتش‌بس به نظر کم است.

در این بین، توجه بازارها به خوانش‌های PMI از منطقه یورو و ایالات متحده معطوف شده تا نشانه‌های بیشتری از وضعیت بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان به‌دست آید. پیش‌بینی می‌شود که فعالیت‌های اقتصادی منطقه یورو همچنان در انقباض باقی بماند، در حالی که انتظار می‌رود فعالیت‌های ایالات متحده با تقویت بخش خدمات بهبود یابد.

هر گونه نشانه‌ای از تاب‌آوری بیشتر در اقتصاد ایالات متحده می‌تواند به انتظارات کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو دامن بزند؛ تصوری که در هفته‌های اخیر بر بازار نفت تأثیرگذار بوده است. به‌علاوه، قدرت در اقتصادهای کلان جهانی چشم‌انداز روشن‌تری را برای تقاضای نفت پیش‌بینی می‌کند، اگرچه رشد کند در چین به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین واردکنندگان نفت ممکن است این روند را متوقف کند.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

3 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار