انواع دستورهای معاملاتی فارکس (درس7)
انواع دستورهای معاملاتی فارکس
انواع دستورهای معاملاتی فارکس : «آیا کمی پیپ هم میل دارید؟» خب میدونید چیه؟ سفارشی که میخواهیم درباره آن صحبت کنیم، سفارش غذا نیست. ما در نظر داریم در مورد انواع سفارشها و دستورهای معاملاتی در فارکس صحبت کنیم. سفارش (یا دستور معاملاتی) پیشنهادی است که با استفاده از نرمافزار معاملاتی بروکر خود صادر میکنید تا در صورت محقق شدن دستورالعملهای مشخصشده، معامله را باز کرده یا ببندید. اساساً، اصطلاح «دستور معاملاتی» به نحوه ورود یا خروج شما از معامله (باز یا بسته شدن معامله) اطلاق میشود. در این فصل، به انواع مختلف سفارشها یا دستورات معاملاتی در بازار فارکس میپردازیم. در رابطه با سفارشها یا دستورات معاملاتی که بروکرتان میپذیرد، از قبل تحقیق کنید.
بروکرهای مختلف انواع مختلفی از دستورات معاملاتی فارکس را میپذیرند.
انواع دستورهای معاملاتی
برخی سفارشهای اصلی وجود دارد که بسیار متداول بوده و همه کارگزاران آنها را ارائه میدهند و سفارشهایی هم وجود دارند که بهندرت اجرا میشوند. سفارشها یا دستورهای معاملاتی در دو دسته قرار میگیرند:
- سفارش بازار یا لحظهای[2]: سفارشی که در لحظه به ازای قیمت پیشنهادی کارگزار انجام میشود.
- سفارش معلق یا شرطی[3]: سفارشی که در فرصت یا زمان دیگر با قیمت مشخصشده شما انجام میشود.
در جدول زیر، نقشه اجمالی انواع مختلف سفارشها در هر دسته ارائه شده است.
سفارشهای بازار | سفارشهای شرطی |
سفارش خرید
سفارش فروش |
سفارش حد خرید[4]
سفارش نقطه خرید[5] سفارش حد فروش[6] سفارش نقطه فروش[7] |
سفارش لحظهای یا بازار
سفارش لحظهای (بازار) سفارش خرید یا فروش با بهترین قیمت موجود در لحظه است. بهعنوانمثال، قیمت پیشنهادی فروش جفت ارز EUR/USD در حال حاضر 1.2140 و قیمت درخواستی خرید آن معادل 1.2142 است. چنانچه قصد خرید جفت ارز EUR/USD با قیمت فعلی بازار دارید، به قیمت 1.2142 به شما فروخته میشود. روی گزینه خرید کلیک میکنید و نرمافزار معاملاتی بلافاصله دستور خرید شما را (البته امیدواریم) دقیقاً با همان قیمت صادر میکند.
اگر تابهحال از وبسایت آمازون خرید کرده باشید، این نوع سفارش تا حدودی شبیه سفارش یکبار کلیک[8] است. قیمت فعلی یا لحظهای را میخواهید، یکبار کلیک میکنید و مال شما میشود! تنها تفاوت این است که بهجای خرید سی دی جاستین بیبر[9]، یک ارز را در ازای ارز دیگری خریداری کرده یا فروختهاید. به خاطر داشته باشید که متناسب با شرایط بازار، ممکن است بین قیمتی که انتخاب کردهاید و قیمت نهایی که نرمافزار معاملاتی اجرا میکند (یا سفارش را انجام میدهد) تفاوت وجود داشته باشد. هنگامیکه سفارش بازار (لحظهای) را ثبت میکنید، نمیتوانید کنترل کنید سفارش لحظهای شما عملاً روی چه قیمتی انجام خواهد شد.
سفارش حددار (محدود)[10]
سفارش حددار یا محدود، سفارشی برای خرید زیر قیمت فعلی بازار یا فروش بالاتر از قیمت فعلی بازار با قیمت مشخص شده است. در این نوع سفارش، خرید یا فروش زمانی انجام میشود که قیمت بازار به «حد قیمت تعیینشده[11]» در سفارش ما رسیده باشد.
- شما سفارش «حد خرید»را برای خرید ارز با قیمتی مشخص یا زیر قیمت فعلی بازار ثبت میکنید.
- شما سفارش «حد فروش» را برای فروش ارز با قیمتی مشخص یا بالاتر از قیمت فعلی بازار ثبت میکنید.
وقتی قیمت بازار به «حد قیمت یا قیمت مشخص شده» رسید، سفارش فعال میشود و با «حد قیمت» تعیینشده در سفارش (یا قیمتی بالاتر از آن) انجام میشود. طبق تصویر بالا، نقطه آبی قیمت فعلی یا نرخ روز[12] است. توجه داشته باشید که خط سبز زیر قیمت فعلی است. چنانچه در اینجا یک دستور حد خرید صادر کنید، برای فعالسازی سفارش، ابتدا باید قیمت تا این خط پایین بیاید.
همانگونه که ملاحظه میکنید، سفارش حددار صرفاً زمانی میتواند اعمال شود که به قیمت مطلوب ما برسد. به خط قرمز توجه کنید که بالاتر از قیمت فعلی است. چنانچه یک دستور حد فروش را در اینجا صادر کنید، برای فعالسازی سفارش، ابتدا قیمت باید حتماً تا خط قرمز صعود کند. بهعنوانمثال، جفت ارز EUR/USD در حال حاضر با نرخ 1.2050 معامله میشود. چنانچه قیمت به 1.2070 برسد، معامله شورت (فروش) را صادر میکنید.
شما دو گزینه برای ثبت سفارش دارید: میتوانید پشت رایانه خود بنشینید و منتظر بمانید تا قیمت به نرخ 1.2070 برسد (در این مرحله شما روی سفارش فروش آنی[13] کلیک میکنید). یا میتوانید سفارش حد فروش را روی نرخ 1.2070 ثبت کنید (سپس میتوانید از پشت رایانه خود بلند شوید تا به دنبال کارهای شخصی خود بروید). اگر قیمت تا 1.2070 بالا برود، پلتفرم یا نرمافزار معاملاتی شما بهطور خودکار دستور فروش را با بهترین قیمت موجود صادر میکند.
زمانی از این نوع سفارش برای ورود به معامله استفاده میکنید که باور دارید با برخورد به قیمتی که مشخص کردهاید، روند قیمت معکوس خواهد شد! زمانی سفارش حددار برای خرید با قیمتی پایینتر از نرخ فعلی بازار صادر میشود که قیمت معادل یا کمتر از قیمت تعیینشده در سفارش باشد. زمانی سفارش حددار برای فروش به قیمتی بالاتر از نرخ فعلی بازار صادر میشود که قیمت برابر یا بیشتر از قیمت مشخص شده در سفارش باشد.
دستور (سفارش) نقطه ورود[14]
سفارش نقطه ورود، اجرای دستور را تا زمانی متوقف میکند که قیمت به قیمت سفارش نقطه ورود تعیینشده برسد. هنگامی از دستور نقطه ورود استفاده میکنید که تنها بخواهید پس از صعود قیمت با قیمت سفارش نقطه ورود اقدام به خرید کنید یا فقط پس از ریزش قیمت به قیمت سفارش نقطه ورود، فروش را انجام دهید. دستور نقطه ورود سفارشی است که برای خرید بالاتر از قیمت بازار یا فروش پایینتر از قیمت بازار به قیمت مشخصی انجام میشود.
- شما سفارش «نقطه خرید[15]» را برای خرید به قیمتی بالاتر از قیمت فعلی بازار ثبت میکنید و زمانی معامله فعال میشود که قیمت فعلی بازار قیمت نقطه خرید را لمس کند یا از آن عبور کند.
- شما در صورتی سفارش «نقطه فروش[16]» را برای فروش به قیمتی پایینتر از قیمت فعلی ثبت میکنید که به قیمت مشخص شده رسیده باشد.
در تصویر بالا، نقطه آبی قیمت فعلی بازار است. توجه کنید که خط سبز بالاتر از قیمت فعلی بازار قرار دارد. چنانچه دستور نقطه خرید را در این نقطه صادر کنید، برای فعالسازی معامله، قیمت فعلی باید همچنان افزایش یابد. توجه کنید که خط قرمز پایینتر از قیمت فعلی بازار است. چنانچه دستور نقطه فروش را در این نقطه صادر کنید، برای فعالسازی معامله، قیمت فعلی بازار باید همچنان کاهش یابد.
همانطور که ملاحظه میکنید، دستور نقطه ورود تنها زمانی قابلاجرا است که قیمت فعلی برای شما چندان جذاب نباشد.بهعنوانمثال، جفت ارز GBP/USD در حال حاضر با قیمت 1.5050 معامله میشود و در حال صعود است. شما معتقدید که اگر قیمت به 1.5060 برسد، به مسیر خود ادامه خواهد داد.
برای محقق سازی این باور میتوانید یکی از سناریوهای زیر را پیاده کنید:
- مقابل رایانه خود بنشینید و وقتی قیمت به 5060 رسید، اقدام به خرید کنید یا
- سفارش نقطه ورود را در نرخ 5060 ثبت کنید.
سفارش حد ضرر[17]
در سفارش حد ضرر، چنانچه قیمت بازار به قیمت مشخصی برسد که میتواند بیانگر زیان یا سود باشد، دستور معامله خاتمه مییابد. دستور حد ضرر نوعی سفارش متصل به معامله است که در صورتی صادر میشود که قیمت برخلاف انتظار ما حرکت میکند تا از تحمیل زیان بیشتر جلوگیری شود.
چنانچه شما معامله خرید[18] را باز کرده باشید، این سفارش یک سفارش نقطه فروش تلقی میشود.
چنانچه شما معامله فروش[19] را باز کرده باشید، این سفارش یک سفارش نقطه خرید تلقی میشود.
این نوع سفارش را به خاطر بسپارید. دستور حد ضرر تا زمان تسویه معامله یا لغو سفارش حد ضرر معتبر است. بهعنوانمثال، شما پوزیشن معاملاتی لانگ (خرید) جفت ارز EUR/USD را با قیمت 1.2230 باز کردهاید. برای محدودسازی حداکثر زیان خود، یک سفارش حد ضرر را روی 1.2200 ثبت میکنید.
بهبیاندیگر، چنانچه تحلیل شما اشتباه از آب درآید و معامله EUR/USD بهجای صعود تا 1.2200 پایین بیاید، نرمافزار معاملاتی بهطور خودکار یک سفارش فروش را با بهترین قیمت موجود 1.2200 ثبت میکند و پوزیشن معاملاتی شما را با زیان 30 پیپی میبندد (آخخ!). اگر نمیخواهید تمام روز پشت رایانه بنشینید و نگران این باشید که مبادا ضرر کنید، سفارش حد ضرر برای شما بسیار سودمند است. شما بهسادگی میتوانید یک سفارش حد ضرر را روی هریک از پوزیشنهای معاملاتی باز خود ثبت کنید تا به سایر فعالیتها و سرگرمیهای روزمره خود هم برسید.
توجه داشته باشید که دستور حد ضرر تضمین نمیکند با قیمت مشخصی انجام شود و در بازارهای بیثبات و یا با نقدشوندگی پایین[20]، ممکن است با فاصله نسبتاً زیادی نسبت به قیمت حد ضرر اجرا شود. سفارش حد ضرر ممکن است با حرکت شدید قیمت فعال شود ولی این حرکت موقتی است. چنانچه سفارش حد ضرر شما تحت این شرایط فعال شود، ممکن است با قیمت نهچندان جذابی از معامله خارج شوید. چنانچه معامله شما در طول نزول شدید قیمت فعالسازی شود، احتمال اینکه دستور حد ضرر فروش با قیمتی بسیار کمتر از قیمت حد ضرر انجام شود، افزایش مییابد. اگر معامله طی صعود شدید قیمت فعال شود، احتمال اینکه دستور حد ضرر خرید با قیمتی بسیار بالاتر از قیمت حد ضرر انجام شود، افزایش مییابد.
سفارش حد ضرر شناور (پویا)[21]
دستور حد ضرر همواره به یک موقعیت معاملاتی[22] باز متصل است و زمانی بهطور خودکار حرکت میکند که سود برابر یا بالاتر از سطح تعیین شده باشد. سفارش حد ضرر شناور نوعی دستور حد ضرر است که به معاملهای متصل میشود که با نوسانات قیمت حرکت میکند. فرض کنید تصمیم گرفتهاید جفت ارز USD/JPY را با نرخ 90.80 و با حد ضرر شناور 20 پیپی بفروشید.
بهبیاندیگر، حد ضرر شما در لحظه ورود، 91.00 است. چنانچه قیمت پایین بیاید و به 90.60 برسد، حد ضرر شناور شما به نقطه 90.80 (یا نقطه سربهسر[23]) کاهش خواهد یافت. بااینحال، به یاد داشته باشید که حد ضرر شما در این سطح قیمت جدید باقی خواهد ماند. اگر برخلاف جهت معامله شما بالاتر رود، بهجای قبلی خود بازنمیگردد. اگر دوباره به همین مثال، با حد ضرر شناور 20 پیپ برگردیم، اگر جفت ارز USD/JPY به نرخ 90.40 برسد، حد ضرر شما به 90.60 تغییر خواهد کرد (یا در سود 20 پیپ قفل میشود). معامله شما تا زمانی باز خواهد ماند که قیمت به اندازه 20 پیپ برخلاف جهت معامله شما حرکت نکند.
هنگامیکه قیمت بازار به قیمت حد ضرر شناور شما رسید، یک دستور بازار آنی برای بستن معامله شما با بهترین قیمت موجود صادر شده و معامله شما بسته خواهد شد.
سفارشهای حددار در مقابل سفارشهای نقطه ورود
اغلب معاملهگران تازهوارد سفارشهای حددار را با دستورات نقطه ورود اشتباه میگیرند، زیرا در هر دو قیمت ورود مشخص میشود. هر دو نوع سفارش به معاملهگران امکان میدهد تا به بروکر خود بگویند که در آینده با چه قیمتی مایل به معامله هستند. تفاوت این دو سفارش در هدف قیمت تعیین شده نهفته است. دستور نقطه ورود زمانی معامله را فعال میکند که قیمت بازار به نقطه قیمتی تعیین شده برسد یا فراتر از آن برود.
بهعنوانمثال، جفت ارز EUR/USD با قیمت 1.1000 معامله میشود و شما یک دستور نقطه ورود دارید تا در نرخ 1.1010 اقدام به خرید کنید. پس از رسیدن قیمت به 1.1010، سفارش خرید شما انجام خواهد شد.
اما لزوماً به این معنی نیست که سفارش خرید شما با نرخ 1.1010 انجام شده است. چنانچه بازار بهسرعت حرکت کند، ممکن است سفارش خرید شما در نرخ 1.1011 انجام شود. اساساً، دستور معاملاتی شما میتواند در همان قیمت نقطه ورود (یعنی در قیمتی بدتر از قیمت نقطه ورود یا حتی بهتر از قیمت نقطه ورود) اجرا شود. همهچیز به میزان نوسان قیمت در زمان رسیدن قیمت فعلی بازار به قیمت نقطه ورود بستگی دارد.
نقطه قیمتی (قیمت در نقطه ورود) را صرفاً بهمنزله آستانهای برای اجرای دستور معاملاتی در نظر بگیرید. اینکه سفارش شما دقیقاً با چه قیمتی انجام خواهد شد به شرایط بازار بستگی دارد. یک سفارش حددار صرفاً میتواند با قیمتی برابر یا بهتر از حد قیمت مشخص شده انجام شود. بهعنوانمثال، جفت ارز EUR/USD با قیمت 1.1000 معامله میشود و شما یک سفارش حددار در نقطه ورود دارید تا در نرخ 1.1009 اقدام به خرید کنید. سفارش شما انجام نمیشود مگر اینکه بتوانید با قیمت 1.1009 یا بهتر از آن معامله را ببندید.
حد قیمت را بهمنزله ضمانت قیمت[24] در نظر بگیرید. با ثبت یک سفارش حددار، ضمانت میدهید که سفارش شما صرفاً در حد قیمت مشخص شده (یا بهتر از آن) انجام میشود. نکته جالب این است که ممکن است قیمت بازار هرگز به حد مجاز قیمت شما نرسد و درنتیجه سفارش شما هرگز انجام نشود. در مثال قبلی، ممکن است نرخ EUR/USD قبل از صعودی شدن تا 1.1009 کاهش یابد؛ بنابراین، علیرغم اینکه میخواستید اقدام به خرید EUR/USD کنید، ولی سفارش شما هرگز فعال نشده است چراکه سعی داشتید با قیمت پایینتری وارد این معامله خرید شوید. حالا شاهد هستید که نرخ EUR/USD بدون حضور شما افزایش مییابد 😭 بنابراین، درصورتیکه بهجای سفارش بازار از یک سفارش حددار استفاده کنید، احتمال جا ماندن از معامله وجود دارد.
سفارشهای کمکاربرد در فارکس[25]
«آیا میتوانم یک لیوان بزرگ کاپوچینوی داغ با کف اضافه، چهار شات اسپرسوی فوقالعاده داغ همراه با نصف بطری شکلات سفید بدون شکر و نصف بطری نوشیدنی دارچین بدون شکر، نصف بسته شیرینکننده اسپلندا[26] سفارش دهم و آن را در یک فنجان قهوه بزرگ بریزید و فضای آن را با خامه فرم گرفته با کارامل و سس شکلاتی که روی آن ریخته شده پر کنید؟» عجب، سفارش نادر و عجیبوغریبی است! سفارشهایی که در بالا توضیح دادیم، انواع رایج و متداول سفارشهای فارکس هستند. حال اجازه دهید به سراغ انواع دیگر سفارشها در فارکس برویم که کمکاربرد هستند.
سفارش معتبر تا زمان لغو[27] (GTC)
سفارش GTC تا زمانی در بازار فعال و معتبر میماند که تصمیم بگیرید آن را لغو کنید. کارگزار شما هیچگاه سفارش را لغو نخواهد کرد؛ بنابراین، این وظیفه شماست که به خاطر بسپارید چنین سفارشی را ثبت کردهاید.
سفارش معتبر تا پایان روز معاملاتی[28] (GFD)
سفارش GFD تا پایان روز معاملاتی در بازار یعنی تا آخرین لحظه فعالیت بازار معتبر است. ازآنجاکه فارکس یک بازار 24 ساعته است، پایان روز معاملاتی معمولاً به معنی ساعت 5 بعدازظهر به وقت شرقی است زیرا در این ساعت بازارهای آمریکا بسته میشوند، اما توصیه میکنیم این مورد را از کارگزار خود جویا شوید. سفارشهای GFD و GTC به دستورات معاملاتی «دارای اعتبار زمانی[29]» نیز موسوم هستند.
اصطلاح «دارای اعتبار زمانی» یا TIF مشخص میکند که یک سفارش قبل از لغو شدن تا چه مدتزمانی معتبر خواهد بود. TIF را بهمنزله دستورالعمل ویژهای در نظر بگیرید که از آن هنگام انجام معامله برای نشان دادن مدتزمان اعتبار و فعال ماندن یک سفارش قبل از اجرا یا منقضی شدن آن استفاده میشود.
لغو یک سفارش با سفارشی دیگر[30] (OCO)
سفارش OCO ترکیبی از دو سفارش نقطه ورود و/یا حد ضرر است. دو سفارش بالاتر و پایینتر از قیمت فعلی ثبت میشود. هنگامیکه یکی از سفارشها انجام میشود، سفارش دیگر لغو میشود. سفارش OCO امکان ثبت همزمان دو سفارش را فراهم میکند، اما تنها یکی از این دو سفارش انجام خواهد شد. فرض کنید قیمت معامله EUR/USD معادل 1.2040 است. شما یا در نظر دارید با نرخ 1.2095 بالای سطح مقاومتی و به امید شکسته شدن آن، اقدام به خرید کنید یا اگر قیمت به زیر 1.1985 سقوط کرد، موقعیت معاملاتی فروش را باز خواهید کرد. موضوع ازاینقرار است که چنانچه قیمت به 1.2095 برسد، سفارش خرید شما فعال میشود و سفارش فروش به قیمت 1.1985 بهطور خودکار لغو میشود.
فعالسازی یک سفارش با سفارشی دیگر[31] (OTO)
سفارش OTO عکس سفارش OCO است، زیرا فقط زمانی سفارشها را ثبت میکنید که دستور معاملاتی اصلی فعال شود. زمانی دستور معاملاتی OTO را صادر میکنید که بخواهید سطوح سود و حد ضرر را پیش از موعد و حتی قبل از ورود به معامله تعیین کنید. بهعنوانمثال، سفارش USD/CHF در حال حاضر به قیمت 1.2000 معامله میشود. شما بر این باور هستید که با رسیدن قیمت به 1.2100، روند معکوس میشود و به سمت پایین متمایل خواهد شد ولی حداکثر تا 1.1900 ریزش میکند.
مسئله این است که شما قرار است کل هفته را به دلیل شرکت در مسابقه در سفر باشید و به اینترنت دسترسی نخواهید داشت. برای اینکه طی مدتی که به اینترنت دسترسی ندارید، از معامله عقب نمانید، یک سفارش حد فروش را روی 1.2000 ثبت میکنید و همزمان، سفارش حد خرید مربوطه را به قیمت 1.1900 ثبت میکنید و محض احتیاط، حد ضرر را روی 1.2100 تنظیم میکنید. بهعنوان یک سفارش OTO، هر دو سفارش حد خرید و حد ضرر تنها در صورتی ثبت میشوند که سفارش فروش اولیه در نرخ 1.2000 فعال شده باشد. سفارشهای OTO و OTC به سفارشهای شرطی[32] نیز موسوم هستند. سفارش شرطی شامل یک یا چند معیار یا شرط مشخص است.
جمعبندی
معمولاً تمام دستورهای معاملاتی که اکثر معاملهگران همواره نیاز دارند، همین انواع سفارشهای اصلی فارکس (یعنی سفارشهای بازار، حد ورود، نقطه ورود، حد ضرر و حد ضرر شناور) هستند.
برای بازگشایی یک موقعیت معاملاتی، میتوان از سفارشهای شرطی زیر استفاده کرد:
- «سفارش نقطه خرید» بهمنظور بازگشایی پوزیشن معاملاتی خرید با قیمتی بالاتر از قیمت فعلی بازار
- «سفارش نقطه فروش» برای بازگشایی موقعیت معاملاتی فروش با قیمتی پایینتر از قیمت فعلی بازار
- «سفارش حد خرید» برای بازگشایی پوزیشن معاملاتی خرید با قیمتی پایینتر از قیمت فعلی بازار
- «سفارش حد فروش» برای بازگشایی موقعیت معاملاتی فروش با قیمتی بالاتر از قیمت فعلی بازار
تصویر زیر خلاصه دستورات[33] را نشان میدهد (نقطه آبی بیانگر قیمت فعلی بازار است):
چنانچه یک معاملهگر حرفهای و کارکشته نیستید (نگران نباشید، با تمرین و صرف وقت کافی میتوانید معاملهگر حرفهای شوید)، خیالپردازی نکنید و تلاش نکنید سیستم معاملاتی طراحی کنید که مستلزم تعداد زیادی سفارش فارکس است که همواره بهصورت دستهای در بازار ثبت میشوند. درصورتیکه بهجای سفارش بازار از سفارش حددار استفاده کنید، احتمال جا ماندن از معامله وجود دارد.
- برای مثال، اگر میخواهید «در همین لحظه» اقدام به خرید کنید، باید قیمت درخواستی (فروش) بالاتری را پرداخت کنید. به این سفارش، «سفارش بازار» گفته میشود زیرا با قیمت بازار معامله میشود.
- اگر ترجیح میدهید مبلغی پول پسانداز کنید، باید از «سفارش حددار» استفاده کنید.
- مشکل این نوع سفارش این است که گاهی اوقات قیمت همچنان صعودی است و سفارش حددار شما هرگز انجام نمیشود.
- اگر همچنان میخواهید وارد معامله شوید، باید یا سفارش بازار را ثبت کنید یا سفارش حددار خود را بهروزرسانی کنید. اکنون این کار به این معنی است که درنهایت (حتی) بیشتر از قیمت درخواستی اولیه پرداخت خواهید کرد.
به اصول اولیه پابند باشید. مطمئن شوید که قبل از انجام معامله با سیستم ثبت سفارش[34] کارگزار خود آشنایی کامل دارید و با آن سازگار شدهاید. همچنین، همواره اطلاعات خاص سفارشها را از کارگزار خود جویا شوید و ببینید اگر یک موقعیت معاملاتی بیش از یک روز حفظ شود، آیا بهره شبانه[35] اعمال میشود یا خیر. سادهسازی قواعد ثبت سفارش بهترین راهبرد است.
نکته پایانی
خاطرنشان میشود که سفارش بازار به معنای دستورالعمل انجام سفارش با هر قیمت موجود در بازار است. سفارش بازار تضمین نمیکند که با قیمت مشخصی انجام میشود و ممکن است با قیمت نهچندان جذابی انجام شود. چنانچه میخواهید کنترل بیشتری روی قیمت انجام سفارش داشته باشید، سفارش خود را با استفاده از یک سفارش حددار ارسال کنید که دستورالعمل انجام سفارش با حد قیمت مشخص شده یا بهتر از آن است.
تا زمانی که سطح مهارت خود در استفاده از نرمافزار معاملاتی و سیستم ثبت سفارش آن را افزایش ندادهاید، با پول واقعی معامله نکنید. خطا در انجام معاملات بسیار رایجتر از تصور شما است!
[1] Forex Orders
[2] Market order
[3] Pending order
[4] Buy Limit
[5] Buy Stop
[6] Sell Limit
[7] Sell Stop
[8] 1-Click ordering
[9] Justin Bieber
[10] limit order
[11] limit price
[12] Current price
[13] sell market order
[14] Stop Entry Order
[15] Buy Stop
[16] Sell Stop
[17] Stop Loss Order
[18] long position
[19] short position
[20] illiquid markets
[21] stop loss order
[22] open position
[23] breakeven
[24] price guarantee
[25] Weird Forex Orders
[26] Splenda
[27] Good ‘Till Cancelled
[28] Good for the Day
[29] time in force
[30] One-Cancels-the-Other
[31] One-Triggers-the-Other
[32] conditional orders
[33] cheat sheet
[34] Order entry system
[35] rollover fees