ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

بازار ارزهای آسیا در میان نگرانی‌های تعرفه‌ای بی‌حرکت ماند؛ دلار در پی داده‌های ضعیف به پایین‌ترین سطح 3 ماهه رسید!

امروز، بیشتر ارزهای آسیایی در محدوده‌ای باریک نوسان کردند، زیرا رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، تهدیدات خود برای وضع تعرفه‌های تجاری بیشتر را ادامه داد. این در حالی بود که دلار به پایین‌ترین سطح 11 هفته‌ای خود رسید، چرا که نگرانی‌ها از کند شدن رشد اقتصادی ایالات متحده افزایش یافته بود. در ادامه همراه کالج پیپس بزرگترین مرجع تخصصی اخبار فارکس و ارز دیجیتال باشید.

 

ارزهای منطقه‌ای از ضعف دلار بهره‌ای نبردند، زیرا معامله‌گران پس از تهدیدات ترامپ عمدتاً محتاط بودند. رئیس‌جمهور آمریکا اخیراً برنامه‌های خود را برای اعمال محدودیت‌های تجاری بیشتر علیه چین اعلام کرده است که ممکن است با واکنش تلافی‌جویانه پکن روبه‌رو شود و جنگ تجاری جهانی را از سر بگیرد.

یوآن چین همچنان ضعیف باقی ماند و جفت ارز USD/CNY با افزایش 0.1 درصدی روبه‌رو شد. ین ژاپن، که اخیراً به دلیل تقاضای بیشتر برای دارایی‌های امن و انتظارات برای افزایش نرخ‌های بهره در اواخر جلسات گذشته تقویت شده بود، کمی ضعیف‌تر شد و جفت ارز USD/JPY با افزایش 0.3 درصدی روبه‌رو شد. اما این جفت ارز روز سه‌شنبه به پایین‌ترین سطح خود در بیش از چهار ماه گذشته رسید.

شاخص دلار و قراردادهای آتی آن به‌طور جزئی در معاملات آسیایی افزایش یافتند، پس از آنکه در روز سه‌شنبه به پایین‌ترین سطح خود از اوایل دسامبر رسیدند.

دلار تحت تأثیر داده‌های ضعیف‌تر از انتظار اعتماد مصرف‌کننده برای فوریه قرار گرفت، که نگرانی‌ها از کاهش مصرف خصوصی را افزایش داد. هزینه‌های خصوصی موتور اصلی اقتصاد ایالات متحده است و تحت فشار تعرفه‌های ترامپ، تورم چسبنده و افزایش قیمت مواد غذایی قرار دارد.

معامله‌گران پیش‌بینی می‌کنند که کاهش رشد اقتصادی ایالات متحده به فدرال رزرو انگیزه بیشتری برای کاهش نرخ بهره خواهد داد، که این امر به زیان دلار خواهد بود. بازده اوراق خزانه‌داری نیز تحت تاثیر این نگرش کاهش یافت، به طوری که تهدیدات تعرفه‌ای ترامپ، که معمولاً به نفع دلار است، تأثیر کمی در تقویت دلار داشت.

 

ترامپ به اعمال تعرفه‌های وارداتی روی مس اشاره کرد

دوشنبه گذشته ترامپ فرمان اجرایی برای بررسی اعمال تعرفه بر مس را امضا کرد، تقریباً دو هفته پس از آنکه تعرفه‌هایی بر واردات فولاد و آلومینیوم اعمال کرد.

تمرکز این هفته بازارها بیشتر بر داده‌های تولید ناخالص داخلی برای سه‌ماهه چهارم و همچنین داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده شخصی (PCE) است که به عنوان شاخص ترجیحی تورم فدرال رزرو شناخته می‌شود.

 

دلار استرالیا تحت تأثیر داده‌های ضعیف CPI کاهش می‌یابد

دلار استرالیا امروز پس از اعلام داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده ضعیف‌تر از حد انتظار برای ژانویه کاهش یافت، که نشان داد تورم کلی در مقایسه با ماه قبل ثابت باقی مانده است.

اما کاهش‌های بیشتر در دلار استرالیا محدود شد، زیرا تورم پایه‌ای CPI افزایش یافت و به نزدیکی بالاترین حد محدوده هدف 2% تا 3% بانک مرکزی استرالیا رسید.

درحالی‌که بانک مرکزی پیش از این در فوریه نرخ بهره را کاهش داده بود، هشدار داده بود که کاهش‌های بیشتر وابسته به کاهش تورم خواهد بود.

 

وضعیت سایر ارزهای آسیا چطور است؟

ارزهای آسیایی دیگر نیز در محدوده‌ای باریک نوسان کردند، چرا که کاهش ارزش دلار بیشتر تحت تاثیر ترس از تعرفه‌های تجاری بیشتر و کاهش رشد اقتصادی ایالات متحده قرار گرفت.

جفت ارز دلار سنگاپور (USD/SGD) با افزایش 0.2 درصدی روبه‌رو شد، درحالی‌که جفت ارز دلار کره جنوبی (USD/KRW) کاهش 0.1 درصدی را تجربه کرد.

روپیه هند نیز پس از شکستن سطح 87 روپیه در این هفته، ثابت ماند.

 

در شرایط فعلی، نوسانات بازار ارزهای آسیایی به طور عمده تحت تاثیر تهدیدات ترامپ برای اعمال تعرفه‌های تجاری بیشتر قرار دارد. در حالی که دلار به دلیل داده‌های اقتصادی ضعیف‌تر و نگرانی‌ها از کند شدن رشد اقتصادی ایالات متحده کاهش یافته است، ارزهای آسیایی نتواسته‌اند به طور قابل توجهی از این وضعیت بهره‌برداری کنند. در این میان، معامله‌گران همچنان با احتیاط به وضعیت اقتصاد جهانی و اثرات تعرفه‌ها و سیاست‌های تجاری ترامپ نگاه می‌کنند. آینده اقتصاد جهانی و رفتارهای اقتصادی آمریکا در ماه‌های آینده می‌تواند تأثیر زیادی بر روند ارزها و نوسانات آنها داشته باشد.

 

آخرین اخبار بازارهای مالی در یک نگاه با کالج پیپس

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه