بررسی تحولات کلیدی موثر بر مسیر آینده باقیمانده دهه 2020
- اخبار فارکس
- کالج پیپس
- 2 دقیقه
با نزدیک شدن به سال 2025، تحلیلگران UBS عواملی حیاتی را شناسایی کردهاند که تأثیر بسزایی بر اقتصاد و بازارهای جهانی در باقیمانده دهه 2020 خواهند داشت.
گزارش “چشمانداز 2025” از UBS به تحلیل تأثیرات تغییرات سیاسی، نوآوریهای تحولآفرین و سیاستهای پولی بر استراتژیهای سرمایهگذاری میپردازد.
با وجود چالشهای عمدهای که در پنج سال گذشته تجربه شده است، از جمله قرنطینههای جهانی، درگیریهای ژئوپلیتیکی و تورم فزاینده، بازارهای سهام جهانی به میزان 50 درصد رشد کرده و سود شرکتهای آمریکایی تقریباً دو برابر شده است.
UBS پیشبینی میکند که بازارها شاهد سودهای بیشتری خواهند بود، به طوری که S&P 500 ممکن است تا پایان سال 2025 به 6600 برسد، این رشد ناشی از تقویت اقتصادی ایالات متحده، کاهش نرخ بهره و پیشرفتهای هوش مصنوعی خواهد بود.
در این گزارش تأکید شده است که اگرچه اقتصاد ایالات متحده ممکن است از کاهش مالیات و مقرراتزدایی تحت دولت پیشین بهرهمند شود، تعرفههای جدید ممکن است ریسکهای رکود تورمی را افزایش دهد.
در آسیا، UBS انتظار دارد که رشد کندتر چین با محرکهای مالی و توسعه قوی در هند جبران شود، در حالی که رشد اروپا نیز باید با کاهش نرخ بهره بهبود یابد، به رهبری کشورهای اسپانیا، بریتانیا و سوئیس.
همچنین UBS مجموعهای از فرصتهای سرمایهگذاری را شناسایی کرده است:
– **کاهش نرخها:** با کاهش بیشتر از سوی بانک مرکزی، بازده نقدی کاهش یافته و اوراق قرضه با اعتبار بالا برای دستیابی به بازدهی متوسط تک رقمی جذاب خواهند بود.
– **سهام:** ایالات متحده به عنوان بازار سهام ترجیحی باقی میماند، در حالی که کشورهای آسیای پیشرفته، از جمله ژاپن، تنوع خوبی ارائه میدهند. همچنین سهام پرداختی سود سهام در سوئیس و شرکتهای کوچک و متوسط در منطقه یورو نیز فرصتهای جدیدی ایجاد میکنند.
– **نوآوریهای تحولآفرین:** زمینههایی همچون هوش مصنوعی و انرژیهای تجدیدپذیر میتوانند رشد پایدار سود را تسهیل کنند.
– **طلا و کالاها:** ریسکهای ژئوپلیتیکی و تلاشهای مربوط به کربنزدایی، تقاضا برای طلا و فلزات واسطهای را تقویت خواهند کرد.
– **املاک و مستغلات:** محدودیت عرضه و افزایش تقاضا، فرصتهای حمایتی در زمینه لجستیک، مراکز داده و مسکن ایجاد میکند.