ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

تحلیل وضعیت ارزهای آسیایی در پی امیدها به توافق صلح روسیه و اوکراین و نگرانی‌ها از تورم شدید در آمریکا

امروز پنجشنبه 25 بهمن، اکثر ارزهای آسیایی روند صعودی داشتند؛ چراکه امیدها به رسیدن به توافق صلح میان روسیه و اوکراین پس از اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، موجب افزایش ریسک‌پذیری شد. با این حال، معامله‌گران همچنان نگران تورم پایدار در ایالات متحده بودند. در ادامه همراه کالج پیپس بزرگترین مرجع تخصصی اخبار فارکس و ارز دیجیتال باشید.

 

دلار آمریکا تحت تاثیر تقاضای بیشتر برای دارایی‌های امن تضعیف شد، و علیرغم داده‌های قوی‌تر از حد انتظار شاخص قیمت مصرف‌کننده که به معنای احتمال ثابت ماندن نرخ بهره برای مدت طولانی‌تر بود، این ارز نتوانست حمایت زیادی کسب کند.

ارزهایی همچون ین ژاپن که به‌عنوان دارایی‌های امن شناخته می‌شوند، نیز تضعیف شدند، چراکه این ارز نیز نتوانست از داده‌های قوی‌تر از پیش‌بینی‌ها در مورد شاخص قیمت تولیدکننده حمایت بیشتری دریافت کند. جفت ارز USD/JPY پس از افزایش شدید در معاملات شبانه، به ثبات رسید.

 

ثبات یوان چین در برابر دلار آمریکا

یوان چین بدون تغییر باقی ماند و جفت ارز USD/CNY در حدود ۷.۳ یوان ثابت ماند. وال استریت ژورنال گزارش داد که پکن پیشنهاد می‌دهد میزبان نشست صلح برای مذاکرات روسیه و اوکراین باشد.

 

افزایش امیدها به توافق صلح میان روسیه و اوکراین از زبان ترامپ

دونالد ترامپ در روز پنج‌شنبه اعلام کرد که با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، تماس‌های جداگانه‌ای داشته و هر دوی آن‌ها تمایل خود را به صلح ابراز کرده‌اند.

رئیس‌جمهور آمریکا گفت که به مقامات ارشد دستور داده تا مذاکرات صلح را آغاز کنند. این اظهارات پس از آن مطرح شد که پیت هگستت، وزیر دفاع آمریکا، اعلام کرد که اوکراین دیگر به دنبال عضویت در پیمان ناتو نیست و همچنین قصد ندارد اراضی که روسیه از آن‌ها تصاحب کرده است را بازپس گیرد.

این حرکت باعث افزایش امیدها به پایان جنگی شد که نزدیک به سه سال طول کشیده و به تجارت جهانی آسیب زده و بحران انرژی در اروپا را به همراه داشته است.

این خبرها موجب تقویت ریسک‌پذیری شد و بازارهای سهام آسیایی نیز شاهد افزایش قیمت‌ها بودند. دلار استرالیا که به عنوان شاخصی از ریسک‌پذیری منطقه‌ای شناخته می‌شود، تقویت شد و جفت ارز AUD/USD به میزان ۰.۱ درصد افزایش یافت.

 

نوسانات در دیگر ارزهای آسیایی

واحد پول کره جنوبی، وون، در برابر دلار آمریکا ۰.۲ درصد کاهش یافت، در حالی که واحد پول سنگاپور، دلار سنگاپور، شاهد افزایش نزدیک به ۰.۳ درصدی در برابر دلار آمریکا بود. روپیه هند نیز در برابر دلار ۰.۱ درصد تضعیف شد و این کاهش ادامه روند نزولی شدیدی بود که این ارز از ابتدای هفته تجربه کرده بود. به نظر می‌رسید بانک مرکزی هند در بازار ارز مداخله کرده تا روپیه را از پایین‌ترین سطوح تاریخی خود در برابر دلار نجات دهد.

 

کاهش ارزش دلار در پی افزایش ریسک‌پذیری و نگرانی‌ها از تورم در آمریکا

شاخص دلار آمریکا و قراردادهای آتی آن به ترتیب ۰.۴ و ۰.۳ درصد کاهش یافتند و روند نزولی شدیدی را که در شب گذشته آغاز شده بود ادامه دادند. دلار که به عنوان دارایی امن نیز شناخته می‌شود، با توجه به افزایش ریسک‌پذیری در پی اظهارات ترامپ درباره صلح میان روسیه و اوکراین، تحت فشار قرار گرفت.

در همین حال، دلار نتواست از داده‌های قوی‌تر از پیش‌بینی‌ها در مورد شاخص قیمت مصرف‌کننده حمایت بیشتری دریافت کند. این داده‌ها نشان داد که تورم در ایالات متحده همچنان بالا است، که باعث کاهش احتمال کاهش بیشتر نرخ بهره شد.

گواهی‌ای که جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در مورد وضعیت اقتصادی ایالات متحده ارائه داد، این نگرانی را تقویت کرد که نرخ‌های بهره بالا احتمالاً ارزش دلار را حفظ کرده و فشار بیشتری بر بازارهای آسیایی در بلندمدت وارد می‌کند.

 

دلار همچنین احتمالاً از برنامه‌های تعرفه‌ای ترامپ بهره‌مند خواهد شد. در هفته گذشته، پس از آنکه ترامپ تعرفه‌های سنگینی را بر واردات فلزات اعمال کرد و تهدید به وضع تعرفه‌های بیشتر کرد، این ارز شاهد افزایش چشمگیری بود.

 

جدیدترین اخبار بازارهای مالی در یک نگاه با کالج پیپس

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

4 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار