ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

تغییرات اندک قیمت دلار پس از انتشار داده قیمت مصرف کننده (CPI)

دلار پس از انتشار شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) تغییرات کمی را تجربه کرد. در حالی که چین در نظر دارد امکان تضعیف یوان را فراهم کند

داده‌های قیمت مصرف کننده در ایالات متحده با پیش‌بینی‌های قبلی همخوانی داشت و این امر به ثبات ارزش دلار در روز چهارشنبه کمک کرد. این موضوع همچنین انتظارات نسبت به کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو ایالات متحده در هفته آینده را تقویت کرده است. بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، تصمیم چین به بررسی ارائه یوان ضعيف‌تر به تضعیف این ارز و سایر ارزهای آسیایی منجر شد.

داده‌های منتشر شده نشان می‌دهد که شاخص قیمت مصرف کننده در ماه گذشته 0.3 درصد افزایش یافته که بزرگترین رشد از ماه آوریل به شمار می‌رود و به دنبال افزایش 0.2 درصدی برای چهار ماه متوالی است. اقتصاددانان شرکت‌کننده در نظرسنجی رویترز این افزایش را پیش‌بینی کرده بودند. بر اساس ابزار FedWatch CME، احتمال کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در تاریخ 18 دسامبر به 96.4 درصد افزایش یافته است.

مارک چندلر، استراتژیست ارشد بازار در Bannockburn Forex در نیویورک، اظهار داشت: «بازار به‌طرز قابل توجهی به این نتیجه رسیده که فدرال رزرو در هفته آینده نرخ بهره را کاهش خواهد داد. به ندرت اتفاق می‌افتد که فدرال رزرو در مقابل بازار قرار گیرد، به‌خصوص زمانی که چنین احتمال‌های قوی از سوی بازار ارزیابی می‌شود.»

آخرین وضعیت شاخص دلار آمریکا نشان‌دهنده افزایش 0.141 درصدی و رسیدن به 106.5 بوده است.

تحلیلگران همچنین به تأثیر گزارش رویترز اشاره کردند که نشان می‌دهد رهبران و سیاستگذاران ارشد چین در حال بررسی این موضوع هستند که اجازه تضعیف یوان را در سال 2025 صادر کنند، چرا که به نظر می‌رسد برای تعرفه‌های تجاری بالاتر در دوران دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ آماده می‌شوند.

دلار در برابر یوان با افزایش مواجه شد، هرچند برخی از سودهای قبلی خود را پس گرفت و در آخرین معاملات خود نسبت به واحد فراساحلی با 0.18 درصد افزایش، به 7.2747 رسید.

بر اساس گزارش‌های معتبر در این حوزه، این اقدام پیش‌بینی شده نشان‌دهنده نگرش چین به ضرورت تحریکات اقتصادی بیشتر به منظور مقابله با تهدیدات رئیس‌جمهور سابق آمریکا، دونالد ترامپ، مبنی بر افزایش تعرفه‌ها است.

انتظار می‌رود چین کنفرانس سالانه کار اقتصادی مرکزی خود را این هفته برگزار کند. این جلسه پس از آنکه دفتر سیاسی در جلسه روز دوشنبه اعلام کرد که به منظور تقویت رشد اقتصادی، به سیاست پولی “به‌طور مناسب سست” روی خواهد آورد، برگزار می‌شود.

کن چئونگ، استراتژیست FX در Mizuho، بیان کرد: «اگر کاهش ارزش پول به‌عنوان یک روش تاکتیکی برای مقابله با شوک تعرفه‌ای عمل کند، احتمالاً تشدید جنگ تجاری می‌تواند موجب تقویت استثنایی‌گرایی دلار آمریکا و تأثیر بر ارزهای منطقه‌ای باشد.»

ارزهای تحت تأثیر چین با کاهش مواجه شدند، به‌طوری‌که دلار استرالیا با 0.25 درصد کاهش به 0.6362 دلار و دلار کیوی با 0.18 درصد کاهش به 0.579 دلار رسید. این دو ارز پس از انتشار گزارش به پایین‌ترین سطح خود در سال گذشته رسیدند و وون کره جنوبی نیز تحت فشار کاهش یافت.

همچنین ین ژاپن به‌واسطه گزارش بلومبرگ که اعلام کرد بانک مرکزی ژاپن «هزینه کمی» را برای انتظار در افزایش نرخ بهره بعدی می‌بیند، مورد توجه قرار گرفت.

دلار در آخرین بررسی‌ها با 0.19 درصد افزایش به 152.25 ین رسید.

در اوایل روز، داده‌ها نشان دادند که تورم عمده‌فروشی در ژاپن به‌طور غیرمنتظره‌ای افزایش یافته است و این امر به احتمال افزایش نرخ بهره بانک مرکزی ژاپن در هفته آینده کمک کرده است.

بارت واکابایاشی، یکی از مدیران شعبه استیت استریت در توکیو، اظهار کرد: «داده‌ها به‌سمت افزایش متمایل هستند. در صورت مطرح شدن افزایش نرخ، این موقعیت بسیار قابل دفاع خواهد بود.»

این هفته، در میان برنامه‌های شلوغ سیاست‌های پولی، بانک کانادا در روز چهارشنبه و بانک مرکزی اروپا و بانک ملی سوئیس در روز پنجشنبه تشکیل جلسه خواهند داد.

انتظارات در مورد کاهش نیم واحدی نرخ بهره بانک مرکزی کانادا منجر به کاهش لونی به پایین‌ترین سطح خود در 4.5 سال گذشته نسبت به دلار آمریکا شد. آخرین نرخ برابری دلار آمریکا به دلار کانادا 1.4174 اعلام شد. همچنین یورو با 0.13 درصد کاهش به 1.0514 دلار رسید و فرانک سوئیس نیز با 0.07 درصد کاهش به 0.8822 دلار رسید.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

4 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار