ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

رشد بازار سهام آسیا پس از اعلام نرخ بهره فدرال رزرو

پس از کاهش نرخ بهره فدرال رزرو، سهام آسیایی روند صعودی را تجربه کردند و چشم‌انتظار اقدامات حمایتی چین هستند. در روز جمعه، بسیاری از سهام آسیایی افزایش یافتند و در پی کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو، بازارهای وال استریت نیز دچار رشد شدند. همچنین پیش‌بینی‌های مثبت درباره اقدامات مالی بیشتر در چین به تقویت بازارهای محلی کمک کرد.

بازارهای منطقه‌ای نشانه‌های مثبتی از رکورد بالای شاخص‌های S&P 500 و NASDAQ Composite دریافت کردند و این در حالی است که فدرال رزرو برای کاهش بیشتر نرخ‌ها در بستر کاهش تورم برنامه‌ریزی کرده است.

تمایل به ریسک نیز با توجه به پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 در اوایل این هفته، خوش‌بینانه باقی مانده است، هرچند که پیامدهای ریاست‌جمهوری او ممکن است اثرات منفی برای آسیا به همراه داشته باشد، به ویژه با توجه به برنامه‌های او برای اجرای سیاست‌های تجاری حمایت‌گرایانه.

معاملات آتی شاخص‌های سهام ایالات متحده در بازارهای آسیایی به ثبات رسیده است.

سهام چین با پیش‌بینی ارائه محرک‌های مالی از سوی کنگره ملی خلق افزایش یافت. شاخص‌های شانگهای و شنژن CSI 300 و همچنین شاخص کامپوزیت شانگهای به ترتیب 0.4 و 0.6 درصد رشد کردند، در حالی که شاخص هانگ سنگ در هنگ کنگ 0.6 درصد افزایش یافته است.

با وجود نگرانی‌ها در خصوص ریاست‌جمهوری ترامپ، بازارهای سهام چین در این هفته عملکرد بهتری داشتند و CSI 300 و SSEC هر کدام نزدیک به 7 درصد افزایش یافتند.

توجهات به آخرین جلسه کمیته دائمی کنگره ملی خلق معطوف شده است که قرار است در روز جمعه پایان یابد و انتظار می‌رود برنامه‌هایی برای افزایش هزینه‌های مالی به تصویب برسد.

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که حداقل 10 تریلیون یوان (1.6 تریلیون دلار) هزینه‌های اضافی در سال‌های آینده اجرایی خواهد شد، زیرا پکن در تلاش است تا از کاهش رشد اقتصادی حمایت کند.

تحلیلگران جی‌پی مورگان در یک یادداشت اخیر اعلام کردند که در صورت ریاست‌جمهوری دوم ترامپ، احتمال افزایش محرک‌های مالی از سوی پکن همچنان وجود دارد. ترامپ همچنین از برنامه‌اش برای اعمال تعرفه 60 درصدی بر تمامی کالاهای وارداتی از چین خبر داده است که می‌تواند پیامدهای اقتصادی منفی بیشتری برای چین به همراه داشته باشد.

در ماه گذشته، پکن مجموعه‌ای از اقدامات پولی و مالی را جهت حمایت از اقتصاد اعلام کرده، اما فقدان جزئیات روشن در خصوص مقیاس و زمان‌بندی این اقدامات موجب تضعیف بازارها شده است.

بیشتر بازارهای آسیایی در روز جمعه با توجه به افزایش هفتگی خود در یکی از مهم‌ترین هفته‌های سال، روند صعودی را در پیش گرفتند. شاخص‌های Nikkei 225 و TOPIX ژاپن در روز جمعه ثابت ماندند، اما در مجموع این هفته نزدیک به 4 درصد افزایش داشتند. با تضعیف ین در برابر دلار، سهام ژاپن رشد قابل توجهی را تجربه کردند، اگرچه در روز جمعه پس از کاهش نرخ بهره فدرال رزرو، اندکی از میزان افزایش خود کاسته شد.

شاخص ASX 200 در استرالیا 0.9 درصد رشد کرده و به رکورد بالای خود نزدیک شده است. این شاخص همچنین پیش‌بینی می‌شود که در این هفته 2.3 درصد افزایش یابد.

در کره جنوبی، شاخص KOSPI با 0.7 درصد افزایش، به سمت 1.7 درصد افزایش هفتگی حرکت می‌کند و سهام فناوری محلی قدرت را در پی همتایان خود در ایالات متحده دنبال کرده است.

در بازار هند، سهام در این هفته عقب‌نشینی کرده و شاخص Nifty 50 با 0.4 درصد کاهش مواجه شده است. بازار هند به دلیل خروج مستمر سرمایه‌های خارجی و تمرکز سرمایه‌گذاران بر بازار چین تحت فشار قرار گرفته است.

در نهایت، بازارهای منطقه‌ای واکنش مثبتی به پیروزی ترامپ در انتخابات نشان دادند، چرا که این پیروزی یک نقطه اصلی از عدم اطمینان را برای بازارها از بین برد. احساس ریسک نیز با کاهش نرخ بهره فدرال رزرو افزایش یافته است، در حالی که بانک مرکزی نیز به دنبال کاهش قدرت در اقتصاد ایالات متحده است.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه