ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

مارجین چیست؟ ارتباط اهرم با مارجین در چه چیزی است؟

مارجین (Margin)، یکی از مفاهیم اساسی در بازارهای مالی است که به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا با سرمایه‌ای کمتر از مقدار مورد نیاز برای خرید یک دارایی، به معامله بپردازند. این ابزار به معامله‌گران امکان می‌دهد از اهرم برای افزایش پتانسیل سود خود استفاده کنند؛ اما در عین حال، خطرات بیشتری را نیز به‌همراه دارد. درک صحیح Margin و نحوه مدیریت آن برای موفقیت در معاملات بسیار ضروری است. با کالج پیپس همراه باشید.

مارجین چیست؟

مارجین به سپرده‌ای گفته می‌شود که شما برای استفاده از اهرم باید در حساب خود داشته باشید. برای مثال، اگر بخواهید یک موقعیت 100,000 دلاری را در فارکس کنترل کنید، ممکن است کارگزار شما از شما بخواهد 1,000 دلار Margin در حساب خود داشته باشید. این مبلغ همان سپرده‌ای است که به‌عنوان وثیقه برای باز کردن و نگه‌داشتن موقعیت استفاده می‌شود.

Margin معمولاً به‌صورت درصدی از کل مبلغ موقعیت بیان می‌شود. بسیاری از کارگزاران فارکس معمولاً به 2٪، 1٪، 0.5٪ یا حتی 0.25٪ مارجین نیاز دارند. میزان Margin تعیین می‌کند که چقدر اهرم می‌توانید استفاده کنید. برای مثال، اگر کارگزار شما 2٪ مارجین بخواهد، اهرم شما 50:1 خواهد بود.

مارجین چیست؟

انواع مارجین

  1. مارجین نیاز: این مقدار پولی است که کارگزار برای باز کردن یک موقعیت از شما می‌خواهد و معمولاً به‌صورت درصدی بیان می‌شود.
  2. موجودی حساب: این به کل مبلغ پولی که در حساب معاملاتی شما است، گفته می‌شود.
  3. مارجین استفاده شده: این مقدار پولی است که کارگزار از حساب شما برای نگه‌داشتن موقعیت‌های باز کنار می‌گذارد. شما نمی‌توانید به این پول دسترسی داشته باشید تا زمانی که موقعیت‌ها بسته شوند.
  4. مارجین قابل استفاده: این پول موجود در حساب شما است که برای باز کردن موقعیت‌های جدید می‌توانید استفاده کنید.
  5. کال مارجین: زمانی اتفاق می‌افتد که ارزش حساب شما به زیر Margin استفاده شده برسد. در این صورت، کارگزار از شما می‌خواهد پول بیشتری واریز کنید؛ اگر نتوانید این کار را انجام دهید، برخی یا تمام موقعیت‌های شما توسط کارگزار بسته می‌شوند.

به‌طور خلاصه، اهرم ابزار مهمی در معاملات هستند که می‌توانند به افزایش بازدهی کمک کنند، اما در عین حال خطر زیان را نیز به‌شدت افزایش می‌دهند. مدیریت مناسب این ابزارها برای موفقیت در معاملات بسیار ضروری است.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

2 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار