ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

نوسانات سهام ایالات متحده پس از انتشار داده‌های PPI

در ساعت 09:35 به وقت منطقه شرقی (13:35 به وقت گرینویچ)، شاخص میانگین صنعتی داوجونز با افزایش 80 واحدی یا 0.2 درصدی مواجه شد، در حالی که شاخص S&P 500 با کاهش 5 واحدی یا 0.1 درصدی و NASDAQ Composite با کاهش 65 واحدی یا 0.4 درصدی روبرو گردید.

همه سه شاخص اصلی هم‌چنان در مسیر دستیابی به پنجمین هفته متوالی صعودی هستند که این بهترین عملکرد داوجونز در هشت ماه اخیر و بهترین عملکرد NASDAQ از ماه مه به شمار می‌آید.

سهام جی‌پی مورگان چیس و ولز فارگو پس از انتشار نتایج مثبت مالی شاهد افزایش قابل توجهی بودند. تمرکز اصلی روز جمعه بر روی فصل درآمد سه ماهه سوم، به ویژه در بخش شرکت‌های مالی بود که این نتایج، تصویری از وضعیت اقتصاد و قدرت تقاضا برای وام را ارائه داد.

سهام جی‌پی مورگان چیس (NYSE:JPM) با 2 درصد افزایش، به دلیل پیش‌بینی‌های بالاتر از انتظارات در مورد درآمد و سود خالص این بانک بزرگ، افزایش یافت. همچنین، سهام ولز فارگو (NYSE:WFC) پس از گزارش درآمد بالاتر از انتظار برای سه ماهه سوم، 4 درصد رشد کرد.

در هفته آینده، بانک‌های دیگری از جمله گلدمن ساکس (NYSE:GS)، بانک آمریکا (NYSE:BAC) و سیتی گروپ (NYSE:C) نتایج مالی خود را منتشر خواهند کرد.

از سوی دیگر، سهام تسلا (NASDAQ:TSLA) به دنبال رونمایی از رباتاکسی “Cybercab” که انتظار می‌رفت، بیش از 9 درصد کاهش یافت؛ تحلیلگران اشاره کردند که ایلان ماسک، مدیر عامل شرکت، به برخی سوالات کلیدی درباره این فناوری پاسخ چندانی نداده است. در نتیجه، سهام اوبر (NYSE:UBER) با افزایش 5 درصدی مواجه شد، چرا که این رویداد نتوانست تاثیر مطلوبی بر سرمایه‌گذاران داشته باشد.

داده‌های PPI نشان‌دهنده کاهش نرخ‌های تورم بودند. شاخص قیمت تولیدکننده در سپتامبر نسبت به ماه آگوست ثابت ماند، در حالی که انتظار می‌رفت 0.2 درصد کاهش یابد. نرخ سالانه نیز به 1.8 درصد رسید که کمتر از پیش‌بینی 1.9 درصدی در ماه قبل بود و نشان‌دهنده تصویری ملایم از تورم است.

معامله‌گران اکنون به جای کاهش 50 واحدی پیش‌بینی شده توسط فدرال رزرو در سپتامبر، احتمال کاهش 25 واحدی در نوامبر را بیشتر محتمل می‌دانند. اظهارات مقامات فدرال رزرو نیز این نگرش را تقویت کرده‌اند، به ویژه با اشاره رافائل بوستیچ، رئیس فدرال رزرو آتلانتا به امکان بررسی توقف نرخ‌ها در نوامبر.

کاهش محتمل نرخ بهره فشارهایی به وال استریت وارد می‌کند، به ویژه در شرایطی که ارزیابی سهام به دلیل انتظارات بالا نسبت به کاهش نرخ‌ها در پیک خود قرار دارد.

قیمت نفت در روز جمعه همچنان در حال نوسان بود، اگرچه بنابر ارزیابی سرمایه‌گذاران از تاثیر خسارات ناشی از طوفان در ایالات متحده و تنش‌ها در خاورمیانه، قیمت‌ها برای دومین هفته متوالی افزایش یافته است.

تا ساعت 09:35 به وقت اروپا، قیمت نفت برنت با 0.9 درصد کاهش به 78.71 دلار در هر بشکه رسید و معاملات نفت خام آمریکا (WTI) نیز با 0.9 درصد کاهش به 75.17 دلار در هر بشکه معامله شد.

در ایالات متحده، طوفان میلتون مسیری ویرانگر را در فلوریدا ایجاد کرد که منجر به قطع برق میلیون‌ها نفر شد. این ویرانی می‌تواند به کاهش مصرف سوخت در بزرگترین تولیدکننده و مصرف‌کننده نفت جهان منجر شود. همچنین، تاجران نسبت به تشدید احتمالی درگیری‌ها در خاورمیانه به ویژه اگر اسرائیل تأسیسات نفتی ایران را هدف قرار دهد، ابراز نگرانی کردند.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

3 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار