ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

هند رمزارزها را به رسمیت شناخت؛ گزارش‌دهی مالیاتی از سال ۲۰۲۶ در این کشور اجباری می‌شود

دولت هند به رهبری نخست‌وزیر نارندرا مودی برای اولین بار در لایحه مالی ۲۰۲۵ که روز شنبه ارائه شد، تعریفی رسمی از رمزارزها ارائه داده و اصلاحات متعددی را برای تشویق گزارش‌دهی تراکنش‌های رمزارزی پیشنهاد کرده است. بر اساس این اصلاحات، ارائه اطلاعات مربوط به تراکنش‌های رمزارزی در هنگام تسلیم اظهارنامه مالیاتی الزامی خواهد بود. در ادامه همراه کالج پیپس بزرگترین مرجع تخصصی اخبار فارکس و ارز دیجیتال باشید.

 

مطابق با مفاد لایحه مالی ۲۰۲۵، از اول آوریل ۲۰۲۶ رمزارزها تحت عنوان «دارایی رمزارزی، که نمایانگر دیجیتالی ارزش است و برای تأیید و ایمن‌سازی تراکنش‌ها از یک دفتر کل توزیع‌شده رمزنگاری‌شده یا فناوری مشابه استفاده می‌کند» ، به رسمیت شناخته خواهند شد.

روز شنبه، نیرمالا سیتارامان، وزیر دارایی هند، هم‌زمان با ارائه بودجه ملی ۲۰۲۵، این لایحه را در لوک سابها (مجلس سفلی پارلمان هند) مطرح کرد. مطابق با این لایحه، یک بند جدید با عنوان D به ماده ۴۷A از قانون مالیات بر درآمد اضافه شده تا رمزارزها را به‌طور دقیق شناسایی کند.

وضعیت مالیاتی رمزارزها در هند تاکنون چگونه بوده است؟

تا پیش از این، رمزارزها در هند تحت عنوان دارایی‌های دیجیتال مجازی (VDA) دسته‌بندی می‌شدند و ۳۰ درصد مالیات بر سود سرمایه به همراه ۱ درصد مالیات کسرشده در منبع (TDS) بر آنها اعمال می‌شد. هرچند نرخ مالیاتی تغییری نکرده، اما دولت با ارائه این اصلاحات تلاش کرده است وضوح بیشتری به این حوزه ببخشد.

گزارش‌دهی تراکنش‌های رمزارزی اجباری می‌شود

علاوه بر این، دولت هند با افزودن ماده ۲۸۵BAA، تمامی سرمایه‌گذاران رمزارزی را ملزم کرده است که هنگام ارائه اظهارنامه مالیاتی، اطلاعات مربوط به تمامی تراکنش‌های رمزارزی خود و بازه زمانی آنها را ارائه دهند.

متن ماده ۲۸۵BAA به این شرح است:

هر شخصی که به‌عنوان یک نهاد گزارش‌دهنده برای دارایی‌های رمزارزی تعیین شده باشد، موظف است اطلاعات مربوط به تراکنش‌های رمزارزی را در قالبی مشخص و در بازه زمانی تعیین‌شده، به مرجع مالیاتی مربوطه ارائه دهد.

همچنین، اگر یک نهاد گزارش‌دهنده از ارائه اطلاعات مربوط به تراکنش‌های رمزارزی سر باز زند یا اطلاعات نادرستی ارائه دهد، ابتدا مهلتی ۳۰ روزه برای اصلاح این تخلف در نظر گرفته خواهد شد. پس از پایان این مهلت، در صورت عدم اقدام، جریمه‌ها و مجازات‌های مالیاتی اعمال خواهد شد.

 

جدیدترین اخبار بازارهای مالی در یک نگاه با کالج پیپس

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

2 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار