ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاهش قیمت طلا ، اما همچنان به رکوردهای اخیر نزدیک است

در معاملات روز سه شنبه در بازارهای آسیایی، قیمت طلا کمی کاهش یافت، اما هنوز نزدیک به بالاترین سطوح اخیر قرار دارد. معامله‌گران در انتظار اطلاعات کلیدی تورم ایالات متحده هستند تا سرنخ‌هایی درباره برنامه‌های بانک مرکزی برای کاهش نرخ بهره به دست آورند.

فلز زرد به دلیل نگرانی‌های اخیر درباره کند شدن رشد اقتصادی، از افزایش تقاضا به عنوان یک سرمایه امن بهره برد. قیمت‌های نقطه‌ای در روز جمعه به بالاترین حد خود رسید، اما با افزایش ارزش دلار در آستانه اعلام نرخ تورم این هفته، کاهش یافت.

هر اونس طلا با کاهش 0.1 درصدی به 2502.07 دلار رسید و قیمت طلای قرارداد آتی برای ماه دسامبر نیز با کاهش 0.1 درصد به 2531 دلار در هر اونس رسید.

پایداری طلا با توجه به تورم و نشست فدرال رزرو در پیش رو

تمرکز این هفته بر روی داده‌های تورم شاخص قیمت مصرف‌کننده است که قرار است در روز چهارشنبه منتشر شود و اطلاعات بیشتری درباره وضعیت اقتصاد ایالات متحده ارائه خواهد داد. هر نشانه‌ای از کاهش تورم می‌تواند موجب افزایش انتظارات برای کاهش نرخ بهره در ماه‌های آتی شود که این امر به نفع طلا خواهد بود.

قرائت تورم در روز چهارشنبه یک هفته قبل از نشست فدرال رزرو ارائه خواهد شد، جایی که انتظار می‌رود این بانک به طور عمومی نرخ بهره را 25 واحد کاهش دهد. این کاهش احتمالاً آغازگر روند کاهش نرخ‌ها توسط فدرال رزرو خواهد بود و انتظارات کاهش نرخ در ماه سپتامبر نیز عامل اصلی افزایش اخیر قیمت طلا بوده است.

با توجه به اینکه نرخ‌های پایین‌تر هزینه فرصت سرمایه‌گذاری در فلز زرد را کاهش می‌دهد، این امر برای قیمت طلا نشان دهنده یک عامل مثبت است.

در روز سه‌شنبه، سایر فلزات گرانبها نیز کاهش یافتند و طی هفته‌های اخیر تا حدی از طلا عقب مانده بودند. معاملات آتی پلاتین با 0.1 درصد کاهش به 945.0 دلار در هر اونس رسید و معاملات آتی نقره نیز با 0.2 درصد کاهش به 28.590 دلار در هر اونس رسید.

کاهش قیمت مس و داده‌های تجاری چین

در میان فلزات صنعتی، قیمت مس در روز سه‌شنبه کاهش یافت و از داده‌های چین که حاکی از انعطاف‌پذیری اقتصادی این کشور بود، حمایت چندانی نکرد. تراز تجاری چین در ماه آگوست به دلیل افزایش صادرات رشد غیرمنتظره‌ای نشان داد، اما کاهش واردات که نشان‌دهنده کاهش تقاضا در چین بود، این روند را به طور قابل توجهی خنثی کرد.

مجموع واردات مس چین در ماه آگوست نسبت به مدت مشابه سال قبل 12.3 درصد کاهش یافت، هرچند که در هشت ماه اول سال، این رقم همچنان در محدوده مثبت قرار داشت. این داده‌ها در پی انتشار مجموعه‌ای از خوانش‌های ضعیف از اقتصاد چین در هفته گذشته منتشر شدند که نگرانی‌هایی را درباره کند شدن رشد در بزرگترین واردکننده مس جهان به وجود آورد.

این عوامل، به همراه یک حرکت کاهش ریسک در بازارهای جهانی، باعث زیان‌های شدید در بازار مس در هفته گذشته شد.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

3 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار