ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاهش قیمت نفت به دنبال افزایش ذخایر سوخت در آمریکا

قیمت نفت در روز پنج‌شنبه پس از افزایش قابل توجه ذخایر سوخت در آمریکا، بزرگترین مصرف‌کننده نفت جهان، برای دومین روز متوالی کاهش یافت. با این حال، انتظارات برای افزایش تقاضای سوخت در فصل زمستان و نگرانی‌ها درباره محدودیت عرضه، تأثیر کمتری بر این روند داشت.

تا ساعت ۴۰۹ به وقت گرینویچ، بهای معاملات آتی نفت برنت با ۸ سنت کاهش به ۷۶ دلار و ۰۸ سنت در هر بشکه رسید. همچنین، قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۱ سنت کاهش به ۷۳ دلار و ۲۱ سنت رسید. هر دو قیمت نسبت به جلسه قبل تقریباً ۰.۱ درصد کاهش یافته است.

هر دو شاخص نفتی در روز چهارشنبه بیش از ۱ درصد کاهش یافتند که ناشی از تقویت دلار و افزایش بیش از حد انتظار در ذخایر سوخت آمریکا بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا (EIA) روز چهارشنبه اعلام کرد که ذخایر بنزین هفته گذشته با ۶.۳ میلیون بشکه افزایش، به ۲۳۷.۷ میلیون بشکه رسید. تحلیلگران حاضر در نظرسنجی رویترز، برآورد کرده بودند که تولید نفت تنها به ۱.۵ میلیون بشکه افزایش خواهد یافت.

ذخایر نفت گازوئیل نیز با ۶.۱ میلیون بشکه افزایش به ۱۲۸.۹ میلیون بشکه رسید، در حالی که پیش‌بینی‌ها نشان می‌داد افزایش ۶۰۰ هزار بشکه‌ای باید باشد.با این حال، ذخایر نفت خام به میزان ۹۵۹ هزار بشکه کاهش یافته، در حالی که تحلیلگران انتظار کاهش ۱۸۴ هزار بشکه‌ای داشتند.

هیرویوکی کیکوکاوا، رئیس NS Trading، یکی از واحدهای اوراق بهادار نیسان، اظهار داشت: «افزایش موجودی‌های سوخت در ایالات متحده باعث فروش ناچیزی شد، اما به دلیل فصل تقاضای زمستانی در نیمکره شمالی، این کاهش محدود بوده است».

تحلیلگران جی پی مورگان پیش‌بینی می‌کنند که تقاضای نفت در ژانویه با ۱.۴ میلیون بشکه در روز نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یابد و به ۱۰۱.۴ میلیون بشکه در روز برسد که عمدتاً به دلیل “افزایش استفاده از سوخت‌های گرمایشی در نیمکره شمالی” است.

تحلیلگران همچنین خاطرنشان کردند که انتظار می‌رود تقاضای جهانی نفت در ماه ژانویه با توجه به شرایط زمستانی سردتر از حد معمول و شروع زودتر فعالیت‌های سفر در چین برای تعطیلات سال نو قمری، قوی‌تر بماند.

با وجود کاهش قیمت‌ها، ساختار بازار در معاملات آتی برنت نشان می‌دهد که معامله‌گران نگران کاهش عرضه و افزایش همزمان تقاضا هستند. حق بیمه قرارداد ماه اول برنت نسبت به قرارداد شش ماهه، به بالاترین سطح خود از اوت رسید. معمولاً، گسترش این عقب ماندگی که در آن قراردادهای آتی برای تحویل فوری بیشتر از تحویل‌های بعدی است، نشان‌دهنده کاهش عرضه یا افزایش تقاضا است.

کیکوکاوا خاطرنشان کرد که با نگاهی به آینده، روند تقاضای چین، سیاست‌های انرژی و تجاری دولت آینده ایالات متحده و موضع آن در قبال جنگ روسیه و اوکراین از عوامل کلیدی خواهند بود. او همچنین افزود که تاجران احتمالاً تا زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب، در ۲۰ ژانویه به قدرت برسد، از اتخاذ مواضع کلان خودداری خواهند کرد.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

3 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار