ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاهش قیمت نفت در پی نگرانی های مرتبط با تقاضا

قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مرتبط با تقاضا کاهش می‌یابد و توجه به نشست فدرال رزرو افزایش یافته است.

در روز سه‌شنبه، قیمت نفت به‌طور قابل توجهی کاهش یافت. این افت ناشی از تجدید نگرانی‌ها در مورد تقاضا با توجه به داده‌های اقتصادی چین بود. همزمان، سرمایه‌گذاران به دلیل نزدیک شدن به تصمیم فدرال رزرو آمریکا در خصوص نرخ بهره، با احتیاط عمل کردند.

تا ساعت 4:09 به وقت گرینویچ، قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت با 11 سنت کاهش به 70 دلار و 60 سنت در هر بشکه رسید، درحالی‌که قیمت‌های آتی نفت برنت 6 سنت سقوط کرد و به 73 دلار و 85 سنت در هر بشکه رسید.

تونی سایکامور، تحلیلگر بازار IG، اظهار کرد که قیمت‌ها پس از افزایش 6 درصدی هفته گذشته و در پی داده‌های اقتصادی ناامیدکننده چین، تحت تأثیر افزایش سود قرار گرفتند.

روز دوشنبه، قیمت‌ها به دلیل ضعف غیرمنتظره در داده‌های مخارج مصرف‌کننده چین، که با وجود افزایش تولیدات صنعتی مشاهده شد، به شدت کاهش یافت. این در حالی است که سرمایه‌گذاران به سمت استراتژی نگهداری در آستانه نشست فدرال رزرو پیش رفتند.

فدرال رزرو قرار است آخرین جلسه سیاست‌گذاری خود را در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه برگزار کند، جایی که به‌طور گسترده انتظار می‌رود نرخ بهره را 25 واحد پایه کاهش دهد. این نشست همچنین تعیین خواهد کرد که مقامات چه میزان کاهش نرخ بهره را در سال‌های 2025 و 2026 مد نظر دارند و آیا بانک مرکزی با توجه به پیش‌بینی افزایش تورم در دولت آینده ترامپ، اقدام به کاهش نرخ بهره خواهد کرد یا خیر.

آنه فام، تحلیلگر LSEG، تصریح کرد: «کاهش 25 واحد پایه قبلاً در بازار پیش‌بینی شده است، بنابراین هر گونه غافل‌گیری در این نشست ممکن است منجر به تحرک در بازار شود.» کاهش نرخ بهره می‌تواند به رشد اقتصادی و افزایش تقاضا برای نفت منجر شود.

چشم‌انداز نفت برای سال آینده تحت تأثیر افزایش عرضه از کشورهای غیراوپک پلاس مانند ایالات متحده و برزیل، همچنین کاهش تقاضا به ویژه در چین، به تیره‌گی رفته است.

آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش ماهانه اخیر خود اعلام کرد با وجود حفظ کاهش تولید توسط اوپک پلاس، سال آینده 950 هزار بشکه در روز مازاد عرضه خواهد داشت که معادل تقریباً یک درصد از عرضه جهانی است.

دو شنبه گذشته، کمیسیون اروپا پانزدهمین بسته تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه به دلیل تهاجم این کشور به اوکراین را اعلام کرد. این بسته شامل اقدامات سخت‌تری علیه نهادهای چینی و کشتی‌های بیشتر از آنچه که به اصطلاح «ناوگان سایه» مسکو نامیده می‌شود، می‌باشد. این کشتی‌ها تحت نظارت یا بیمه ارائه‌دهندگان غربی قرار ندارند.

گروهی از کشورهای غربی در حال بررسی اسناد بیمه مربوط به ناوگان کشتی‌های سایه روسیه در کانال انگلیسی، تنگه دانمارک، خلیج فنلاند و صدای بین سوئد و دانمارک هستند. فام از LSEG بر این باور است که مشکلات ناشی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا بعید است به اختلال “واقعی” منجر شود، زیرا در حال حاضر اکثر جریان‌ها از خدمات غربی استفاده نمی‌کنند و به این ترتیب اختلالی ایجاد نخواهد شد.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

3 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار