کاهش معاملات آتی سهام ایالات متحده در آستانه انتشار شاخص PPI
- اخبار فارکس
- کالج پیپس
- 3 دقیقه
معاملات آتی سهام ایالات متحده در آستانه گزارشهای درآمد بانکی و انتشار شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) با کاهش همراه شده است.
در ساعت 05:40 به وقت شرقی (09:40 به وقت گرینویچ)، معاملات آتی شاخص داوجونز با کاهش 95 واحدی معادل 0.2 درصد، معاملات آتی S&P 500 با افت 17 واحدی معادل 0.3 درصد و معاملات آتی نزدک 100 با کاهش 70 واحدی معادل 0.3 درصد مواجه شدند.
این در حالی است که میانگینهای اصلی در آخرین روز هفته به صورت خفیف افزایش یافتهاند. تا کنون، شاخص S&P 500 با افزایش 0.5 درصدی، میانگین صنعتی داوجونز با رشد 0.2 درصدی و NASDAQ Composite با افزایش 0.8 درصدی روبرو بوده است.
فصل درآمدهای سه ماهه سوم با تمرکز بر بانکهای بزرگ
محور اصلی روز جمعه به فصل درآمدهای سه ماهه سوم معطوف خواهد بود، جایی که بانکهای معتبر JPMorgan Chase (NYSE:JPM)، Wells Fargo (NYSE:WFC) و Bank of New York Mellon (NYSE:BK) در نشستهای آتی گزارشهای خود را ارائه خواهند کرد.
گلدمن ساکس (NYSE:GS)، بانک آمریکا (NYSE:BAC) و سیتی گروپ (NYSE:C) نیز قرار است هفته آینده نتایج مالی خود را منتشر کنند. نتایج مالی این بانکها دیدگاه مهمی درباره وضعیت اقتصاد ارائه میدهد، از جمله قدرت تقاضا برای وام. سرمایهگذاران همچنین در پی نشانههایی هستند که نشاندهنده تأثیر کاهش شدید نرخ بهره فدرال رزرو در ماه گذشته بر اقتصاد، با افزایش فروش خودرو یا خرید سایر اقلام بزرگ باشد.
نوسانات در سهام تسلا پس از رونمایی از روباتاکسی
در این میان، سهام تسلا (NASDAQ:TSLA) پس از رونمایی از روباتاکسی مورد انتظار خود با نام “Cybercab” بیش از 5 درصد کاهش یافته است. تحلیلگران معتقدند که ایلان ماسک، مدیر عامل شرکت، پاسخهای کمتری به سوالات اساسی در مورد این فناوری ارائه کرده است.
انتظار میرود دادههای PPI به کاهش نرخها کمک کند
برای روز جمعه، شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) مربوط به ماه سپتامبر نیز منتشر خواهد شد که ممکن است نشانههای بیشتری از وضعیت اقتصادی ارائه دهد، بهویژه در زمینه احساسات مصرفکننده.
دادههای منتشر شده از تورم مصرفکننده در اوایل هفته پیش، نشاندهنده شرایط بهتری نسبت به انتظارات برای ماه سپتامبر بود. این وضعیت موجب افزایش انتظارات درباره کاهش انگیزه فدرال رزرو برای کاهش سریع نرخهای بهره شد و معاملهگران احتمال افزایش 25 واحدی در نرخها را بیشتر مورد توجه قرار دادند. پس از انتشار این دادهها، پیشبینیها برای کاهش نرخها در نوامبر تغییر یافت.
نظرات مقامات فدرال رزرو نیز به این موضوع دامن زد، بهطوریکه رافائل بوستیچ، رئیس فدرال رزرو آتلانتا، از احتمال بررسی توقف کاهش نرخها در ماه نوامبر خبر داد.
کاهش سرعت در کاهش نرخ بهره ممکن است بر وال استریت فشار بیشتری وارد کند، چراکه ارزشگذاری سهام ایالات متحده به دلیل انتظارات برای کاهش شدید نرخها در بالاترین سطح خود قرار گرفته است.
در زمینه قیمت نفت، این کالا بهگونهای پیوسته برای دومین هفته پیاپی روند صعودی را تجربه کرده است، هرچند سرمایهگذاران نسبت به تأثیر طوفانها در ایالات متحده و تنشهای خاورمیانه محتاط هستند.
تا ساعت 05:40 به وقت اروپای مرکزی، قیمت نفت برنت با 0.7 درصد کاهش به 78.83 دلار در هر بشکه رسید و معاملات آتی نفت خام آمریکا (WTI) نیز با 0.7 درصد افت به 75.33 دلار در هر بشکه معامله شد. در طول هفته، هر دو نماد به سمت افزایش حدود 1 درصدی حرکت کردند.
طوفان میلتون در ایالات متحده خسارات زیادی در فلوریدا بهبار آورد و میلیونها نفر را بدون برق گذاشت. این تخریب میتواند مصرف سوخت را در بزرگترین تولیدکننده و مصرفکننده نفت جهان کاهش دهد.
علاوه بر این، سرمایه گذاران نگران تشدید احتمالی درگیریها در خاورمیانه، بهویژه در صورت هدف قرار دادن تأسیسات نفتی ایران توسط اسرائیل، هستند.