ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

بازدهی بازارهای نوظهور ممکن است در سال 2025 به دلیل عوامل مختلفی منفی شود – UBS

شرکت UBS در گزارشی اعلام کرد که بازدهی بازارهای نوظهور در سال 2025 به احتمال زیاد به دلیل کاهش رشد جهانی، ریسک تعرفه‌های تجاری و پیش‌بینی تقویت دلار آمریکا تحت تأثیر انتخابات ریاست جمهوری ترامپ منفی خواهد شد. این شرکت پیش‌بینی کرده است که رشد درآمد از اقتصادهای نوظهور به شدت به بخش فناوری وابسته خواهد بود که انتظارات بالایی را ایجاد می‌کند.

UBS همچنین رتبه‌های تایوان و سنگاپور را به سطح Underweight کاهش داد. در مورد تایوان، این شرکت اشاره کرد که ارزش سهام محلی به دلیل وابستگی به فناوری هوش مصنوعی به طور قابل توجهی افزایش یافته است و ممکن است به زودی با عقب‌نشینی مواجه شود.

تحلیلگران این شرکت تأکید کردند که شاید کمی زودتر از کاهش رتبه تایوان باشند و به کاتالیزورهایی مانند نشانه‌های تغییر در سیاست‌های ایالات متحده در زمینه تعرفه‌ها توجه خواهند کرد.

همچنین، UBS رتبه سنگاپور را کاهش داد و بیان داشت که ارزش‌گذاری‌های بالا در این کشور در مواجهه با خطرات اقتصادی و مشکلاتی که ممکن است از جنگ‌های تجاری و چرخه نرخ‌های بهره ناشی شود، تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده، وعده داده است که تعرفه‌های جدید و بالقوه سنگینی را بر کالاهای مختلف، به ویژه از چین و مکزیک، اعمال خواهد کرد. همچنین، جی دی ونس، نامزد معاون او، پیشنهاد مالیات 10 درصدی بر حواله‌ها را مطرح کرده است. هرگونه اقدام تجاری علیه چین احتمالاً منجر به تعرفه‌های تلافی‌جویانه خواهد شد که به نوبه خود، آغازگر جنگ تجاری جدیدی خواهد بود و بار دیگر چالش‌هایی برای اقتصاد جهانی به همراه خواهد آورد.

انتظار می‌رود که سیاست‌های ترامپ به تورم دامن بزند و به احتمال زیاد منجر به افزایش طولانی‌تر نرخ‌های بهره در ایالات متحده شود که این موضوع به تقویت دلار، افزایش بازده اوراق قرضه و فشار به بازارهای نوظهور خواهد انجامید.

با این حال، UBS همچنان نسبت به بازار چین مثبت است و معتقد است که مبانی شرکت‌های موجود در شاخص MSCI چین بدون تغییر باقی مانده است و سهام‌ها با پرداخت سود سهام و بازخریدها پشتیبانی می‌شوند. در مقابل، این شرکت در مورد عملکرد بنیادی معقول سهام در هند رویکرد محتاطانه‌ای اتخاذ کرده است.

UBS نوشت: “ما بازارهایی با حساسیت درآمدی بالا را به بهبود اقتصاد داخلی ترجیح می‌دهیم، در حالی که به‌طور نسبی در برابر کندی پیش‌بینی‌شده در ایالات متحده و چین مقاوم هستیم.”

این شرکت همچنین بازارهایی را ترجیح می‌دهد که وابستگی کمتری به صادرات به ایالات متحده دارند و معتقد است که شرکت‌های EM که مستقیماً با شرکت‌های آمریکایی رقابت می‌کنند، امکان دارد به دلیل کاهش مالیات شرکت‌ها در دوران ترامپ، با چالش‌های شدیدتری روبه‌رو شوند.