ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

5 مورد برتر برای رصد بازارها در هفته آینده

گزارش اشتغال که در روز جمعه هفته آینده منتشر می‌شود، به عنوان تمرکز اصلی در این هفته کوتاه پیش رو مورد توجه قرار خواهد گرفت، زیرا بازارها خود را برای آغاز کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در اواخر این ماه آماده می‌کنند. به علاوه، بانک کانادا قرار است کاهش جدیدی در نرخ بهره اعمال کند، قیمت نفت تحت فشار باقی خواهد ماند و چین به ارائه داده‌های تولیدی جدید اقدام خواهد کرد. در ادامه، نگاهی به اتفاقات هفته آینده در بازارها داریم.

**حقوق و دستمزد غیرکشاورزی**

سرمایه‌گذاران با توجه به آمادگی فدرال رزرو برای کاهش نرخ بهره برای نخستین بار در سال‌های اخیر، چشم خود را به گزارش مشاغل آگوست در روز جمعه دوخته‌اند تا سرنخ‌هایی درباره جهت‌گیری تهاجمی بانک مرکزی به دست آورند.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو اعلام کرده است که زمان کاهش نرخ بهره فرا رسیده و بسیاری از بازارها پیش‌بینی می‌کنند که این روند با کاهش ۲۵ واحدی در نشست ۱۷ تا ۱۸ سپتامبر آغاز شود.

هرگونه نشانه از تضعیف بازار کار می‌تواند نگرانی‌ها در مورد دورنمای رکود را که بازارها را در اواخر ژوئیه تا اوایل آگوست تحت تأثیر قرار داد، دوباره زنده کند. تأثیر تجارت و فروش نیز به این موضوع دامن زده است.

قبل از گزارش جمعه، به‌روزرسانی‌های دیگری در مورد وضعیت بازار کار وجود دارد که از گزارش فرصت‌های شغلی (JOLTS) در روز چهارشنبه آغاز می‌شود و شامل داده‌هایی درباره اخراج‌ها نیز خواهد بود. علاوه بر این، داده‌های مربوط به استخدام در بخش خصوصی از ADP و گزارش هفتگی مطالبات اولیه بیکاری نیز در روز پنجشنبه منتشر خواهد شد.

**نوسانات بازار**

سهام وال استریت با امید به کاهش imminent نرخ بهره فدرال رزرو، افزایش یافت و داو در روز جمعه به اوج خود رسید. بازارها پس از فروش اوایل ماه اوت به روند صعودی خود بازگشته‌اند و نشانه‌هایی از گسترش این رالی به عنوان سیگنالی مثبت برای سرمایه‌گذاران نگران، در سهام فناوری مشاهده می‌شود.

سرمایه‌گذاران تمایل به قرار دادن سرمایه‌های خود در سهام با ارزش کمتر و شرکت‌های کوچک دارند که انتظار می‌رود از کاهش نرخ‌های بهره سود ببرند.

با این حال، به طور تاریخی، سپتامبر و اکتبر معمولاً ماه‌های پرنوسانی برای سهام به شمار می‌روند و هرگونه غافلگیری از داده‌های اقتصادی می‌تواند منجر به شوک‌های جدیدی در بازار شود.

**بانک کانادا کاهش می‌دهد**

انتظار می‌رود که بانک مرکزی کانادا در جلسه چهارشنبه خود، سومین کاهش متوالی نرخ بهره را اعلام کند.این بانک پیش‌تر دو بار از ژوئن نرخ پایه خود را کاهش داده و آن را به ۴.۵ درصد رسانده است. بازارها انتظار دارند که دو کاهش دیگر نیز در سال جاری بعد از سپتامبر مشاهده شود.

داده‌های منتشر شده در روز جمعه نشان داد که اقتصاد کانادا در سه ماهه دوم با سرعت بیشتری از حد انتظار رشد کرده است، اما نشانه‌هایی از ضعف در آینده وجود دارد، به طوری که رشد در ژوئن ثابت بود و برآوردهای اولیه نشان می‌دهد که در ژوئیه نیز رشدی نخواهد بود.تیف مکلم، رئیس بانک مرکزی کانادا، پس از جولای به تغییر تمرکز بانک به سمت تقویت اقتصاد، به جای مبارزه با تورم اشاره کرده است.

**کاهش قیمت نفت**

قیمت نفت در روز جمعه با کاهش قابل توجهی به پایان رسید و انتظارات افزایشی در مورد عرضه اوپک پلاس از ماه اکتبر به کاهش شدید ماهانه کمک کرد.بهای معاملات آتی نفت برنت برای تحویل در اکتبر، روز جمعه با کاهش 1.14 دلاری به 78.80 دلار در هر بشکه رسید که نشان‌دهنده کاهش 0.3 درصدی در طول هفته و 2.4 درصدی در ماه است. همچنین، بهای معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا به 73.55 دلار رسید که شامل کاهش 2.36 دلاری، معادل 1.7 درصد کاهش در هفته و 3.6 درصدی در ماه اوت می‌باشد.

به گزارش رویترز، اوپک پلاس به برنامه‌های خود برای افزایش تولید از ماه آینده پایبند است. این در حالی است که کاهش تولید در لیبی و تعهد برخی اعضا به جبران مازاد تولید، تأثیرات کاهش تقاضا را تعدیل می‌کند.

علاوه بر این، عدم قطعیت در مورد پیش‌بینی‌های کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو نیز تاثیرگذار بوده است، چرا که داده‌های قوی از مخارج مصرف‌کنندگان در روز جمعه، بر سرعت کاهش احتمالی نرخ‌ها تأثیر می‌گذارد. نرخ‌های پایین‌تر می‌توانند به رشد اقتصادی و افزایش تقاضا برای نفت منجر شوند.

**داده‌های چین**

فردا، چین اطلاعات مربوط به PMI تولید آگوست کایکسین را منتشر خواهد کرد، که انتظار می‌رود پس از رکود در ماه ژوئیه، دوباره به منطقه توسعه بازگردد.داده‌های دولتی منتشر شده در روز شنبه نشان می‌دهد که فعالیت‌های تولیدی چین در ماه آگوست به پایین‌ترین سطح خود در شش ماه گذشته رسیده است. این کاهش به علت افت قیمت‌های دروازه کارخانه‌ها و تلاش مالکان برای جذب سفارشات، پکن را تحت فشار قرار داده است تا اقدامات محرک اقتصادی بیشتری برای تقویت تقاضای خانوارها انجام دهد.

پس از عملکرد ضعیف در سه‌ماهه دوم، دومین اقتصاد بزرگ جهان در ماه ژوئیه همچنان به کاهش شتاب ادامه داده است.سیاستگذاران به وضوح تغییر استراتژی سنتی خود را در تعیین اولویت برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های زیربنایی نشان داده‌اند و به جای متمرکز کردن تلاش‌ها بر روی خانوارها، به دنبال سرمایه‌گذاری‌های عظیم در این پروژه‌ها هستند.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

4 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار