ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

اهمیت سهامداری انفرادی در امنیت اتریوم

ویتالیک بوترین: اهمیت سهامداری انفرادی در امنیت اتریوم

در کنفرانس اتریوم سنگاپور 2024، ویتالیک بوترین بیان داشت که سهامداران انفرادی با کاهش وابستگی به نهادهای متمرکز، به تقویت امنیت و تمرکززدایی اتریوم کمک می‌کنند. او در تاریخ 16 سپتامبر در این رویداد به تشریح نقش این سهامداران در آینده پایداری و ایمنی شبکه پرداخت.

بوترین به بررسی خطرات ناشی از نهادهای متمرکز و نحوه‌ای که سهامداران انفرادی می‌توانند از شبکه در برابر حملات محافظت کنند، پرداخت و بر اهمیت انعطاف‌پذیری و پایداری بلندمدت اتریوم تأکید کرد.سهامداران انفرادی افرادی هستند که به‌طور مستقل دارایی‌های دیجیتال مانند اتریوم (ETH) را بدون اتکا به خدمات شخص ثالث یا استخرهای متمرکز به اشتراک می‌گذارند.

بوترین همچنین بر اهمیت سهامداری انفرادی در فرآیند تمرکززدایی شبکه تأکید کرد و اظهار داشت که این افراد یک گروه ناهماهنگ و متنوع را به وجود می‌آورند که می‌تواند وابستگی به نهادهای متمرکز را کاهش دهد.وی افزود: “هرچه ما به‌صورت انفرادی قوی‌تر باشیم، می‌توانیم به عنوان یک لایه دفاعی بسیار مهم در زمینه امنیت و حریم خصوصی عمل کنیم.” به نظر بوترین، حتی یک درصد کوچک از سهامداران مستقل می‌توانند به‌عنوان یک لایه حفاظتی غیرمتمرکز و مؤثر برای اتریوم به شمار آیند.

**دفاع در برابر حملات 51 درصد**

وایتالیک بوترین در مورد نقش سهامداران فردی و لایه‌های حفاظتی شبکه در مقابل حملات 51 درصدی بحث کرد، جایی که یک عامل مخرب می‌تواند میزان قابل توجهی از قدرت محاسباتی بلاک‌چین را در اختیار بگیرد.

در سناریوهایی که یک حمله 51 درصدی شبکه را تهدید می‌کند، تفاوت کلیدی در این است که آیا مهاجم 50 تا 56 درصد یا 57 درصد و بالاتر از قدرت محاسباتی را کنترل می‌کند.زمانی که مهاجم به 57 درصد یا بالاتر از قدرت دست یابد، قادر به نهایی‌کردن بلوک‌ها خواهد بود که در صورت عدم کنترل و چالش، می‌تواند به از هم‌گسستگی زنجیره منجر شود.

برای مقابله با این چالش، ویتالیک پیشنهاد داد که اتریوم باید آستانه نهایی‌سازی بلوک را از دو سوم به یک مقدار بالاتر افزایش دهد تا انجام حملات را دشوارتر سازد.یکی از ایده‌هایی که اخیراً مطرح کرده‌ام، این است که اتریوم باید آستانه حد نصاب خود را از دو سوم به یک مقدار بالاتر، مانند سه چهارم یا حتی بیشتر، افزایش دهد.

ویتالیک بوترین، یکی از بنیانگذاران اتریوم، به تازگی از ویژگی ورود خودکار گوگل در رسانه‌های اجتماعی حمایت کرده است که موجب راه‌اندازی بحث‌هایی در مورد پیامدهای این موضوع شده است.

در تاریخ ۴ سپتامبر، بوترین معایب خدمات ورود به سیستم را به‌عنوان پل‌هایی برای سیستم‌های امن از طریق انتزاع حساب‌های تأیید شده بررسی کرد و تأکید کرد که این خدمات ممکن است ارزش ریسک را داشته باشند.

او همچنین پیشنهاد کرد که به کیف‌های خدماتی، «کلید امضا» و «تنظیم نگهبان M-of-N» اعطا شود، به‌طوری‌که این مدل امنیتی بتواند از دسترسی به داده‌های حساس یا دارایی‌هایی مشابه چند امضایی بهتر محافظت کند.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

3 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار