ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

افزایش قیمت نفت به علت نگرانی‌ها از تولید ایالات متحده و احتمال کاهش ذخایر نفت خام

قیمت نفت در روز سه‌شنبه افزایش یافت، چرا که بازار بر نگرانی‌های مرتبط با تولید ایالات متحده پس از طوفان فرانسین و انتظارات برای کاهش ذخایر نفت خام در این کشور تمرکز کرده بود.

بهای معاملات آتی نفت برنت برای ماه نوامبر تا ساعت ۶:۳۵ به وقت گرینویچ با ۳۶ سنت یا ۰.۵ درصد افزایش به ۷۳.۱۱ دلار در هر بشکه رسید. همچنین، بهای معاملات آتی نفت خام آمریکا برای ماه اکتبر با ۵۳ سنت یا ۰.۸ درصد افزایش به ۷۰.۶۲ دلار در هر بشکه رسید.

این دو قرارداد در جلسه قبلی نیز افزایش داشتند، چرا که تأثیر طوفان فرانسین بر تولید در خلیج مکزیک ایالات متحده با نگرانی‌های تقاضای چین در آستانه تصمیم فدرال رزرو برای کاهش نرخ بهره در هفته جاری در تضاد بود، که به نظر می‌رسید برای تمایل سرمایه‌گذاران در بازار نفت مثبت باشد.

طبق گزارش اداره ایمنی و اجرای محیط زیست ایالات متحده (BSEE) در روز دوشنبه، بیش از ۱۲ درصد از تولید نفت خام و ۱۶ درصد از تولید گاز طبیعی در خلیج مکزیک ایالات متحده همچنان خارج از خط باقی مانده است.

Yeap Jun Rong، استراتژیست بازار در IG، اظهار داشت: «قیمت نفت موفق شد کمی بهبود یابد… وضعیت نزولی شدیدی که در هفته‌های گذشته وجود داشت خواستار برخی ثبات‌های کوتاه‌مدت بود و قیمت‌ها به پایین‌ترین سطح خود از سال ۲۰۲۱ رسیده بودند.»

Yeap همچنین به جلسه فدرال اوپن اشاره کرده و افزود: «اما عملکرد ضعیف‌تر از حد انتظار در داده‌های اقتصادی چین ممکن است همچنان منبعی برای احتیاط باشد، در حالی که تصمیم آینده نرخ بهره FOMC ممکن است ریسک‌پذیری را محدود کند.»

انتظار می‌رود فدرال رزرو چرخه تسهیل خود را از روز چهارشنبه آغاز کند، در حالی که معاملات آتی صندوق‌های فدرال نشان می‌دهد که بازارها در حال حاضر با احتمال ۶۹ درصد قیمت‌گذاری کرده‌اند که بانک مرکزی نرخ‌ها را ۵۰ واحد پایه کاهش دهد.

تحلیلگران ANZ در یادداشتی اظهار کردند: «افزایش انتظارات مربوط به کاهش تهاجمی نرخ بهره، موجب تقویت احساسات در بازار کالاها شده است.» آنها همچنین اشاره کردند که اختلالات عرضه نقش حمایتی بر بازار نفت ایفا می‌کند.

کاهش نرخ بهره به کاهش هزینه‌های استقراض منجر می‌شود و می‌تواند با تسهیل رشد اقتصادی، تقاضای نفت را افزایش دهد.

علاوه بر این، سرمایه‌گذاران انتظار کاهش ذخایر نفت خام در ایالات متحده را دارند؛ بر اساس نظرسنجی رویترز، احتمالاً در هفته منتهی به 13 سپتامبر حدود 200,000 بشکه کاهش خواهد داشت. [EIA/S]

با این حال، رشد تقاضا در چین که بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام جهان است، کمتر از حد انتظار بوده و این موضوع به محدودیت در افزایش قیمت‌ها منجر شده است. آمارهای دولتی که روز شنبه منتشر شد، نشان‌دهنده کاهش تولید پالایشگاه‌های نفت چین در ماه اوت به دلیل کاهش تقاضای سوخت و حاشیه‌های ضعیف صادراتی برای پنجمین ماه متوالی است.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

3 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار