ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

سهام جهانی متاثر از تحرکات اقتصادی چین

بازارهای سهام جهانی در روز جمعه به دلیل توقف رشد سریع سهام در چین و احتیاط سرمایه‌گذاران پیش از اعلامیه‌های مورد انتظار در زمینه محرک‌های مالی از سوی پکن دچار افت شدند.

بازارهای سهام اروپا در وضعیت ثابتی قرار داشتند و معاملات آتی وال استریت نیز بدون تغییر باقی ماندند. همچنین، شاخص گسترده‌تر سهام آسیا و اقیانوسیه (ام‌اس‌سی‌آی) خارج از ژاپن، پس از چهار هفته افزایش متوالی، با کاهش به پایان رسید.

شاخص سهام جهانی به اوج خود نزدیک شد که ناشی از نوسانات اواخر تابستان و نگرانی‌ها درباره رکود اقتصادی ایالات متحده بود. این در حالی است که فدرال رزرو برای اولین بار در این چرخه نرخ بهره را به میزان 50 واحد پایه کاهش داده است که هزینه‌های استقراض را تحت تأثیر قرار داد.

تسهیلات مالی ایالات متحده این امکان را برای چین فراهم کرده است تا اقدامات حمایتی پولی را بدون فشار اضافی بر روی رنمینبی که در حال تضعیف است، اعمال کند.

وزارت دارایی چین اعلام کرده است که قرار است یک محرک مالی قابل توجه را در کنفرانس مطبوعاتی روز شنبه معرفی کند.

تینگ لو، اقتصاددان ارشد چین در Nomura، اظهار داشت که بازارها بر روی نتایج این اعلامیه با دقت بسیار تمرکز کرده‌اند.با این حال، لو اضافه کرد که ممکن است وزارت دارایی جزئیات مربوط به برنامه‌های هزینه و انتشار اوراق قرضه را که نیاز به تأیید جداگانه از کنگره ملی خلق، بالاترین نهاد دولتی چین، دارد، ارائه ندهد.

اقدامات آتی پکن که سرمایه‌گذاران جهانی از آن انتظار دارند تا فعالیت‌ها را در بخش‌های مختلف، از معادن سنگ آهن استرالیا تا فروشگاه‌های لوکس در لندن و پاریس، بهبود بخشد، ممکن است به ادامه کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو وابسته باشد.

داده‌ها نشان می‌دهد که قیمت‌های اصلی مصرف‌کننده در ایالات متحده در سپتامبر نسبت به آگوست 0.3 درصد بالاتر از حد انتظار افزایش یافته است. این امر ممکن است به این معنا باشد که بانک مرکزی ایالات متحده ممکن است با افزایش نرخ‌های بهره بیش از حد، به اقتصادی که هنوز بهبودیافته، آسیب رسانده باشد.

با این حال، پس از آن که داده‌های روز پنج‌شنبه نشان دهنده افزایش آمار بیکاری و تأثیر طوفان‌های شدید در سراسر ایالات متحده بر وضعیت اقتصادی بود، بازارهای پول همچنان به احتمال 80 درصد برای کاهش 25 واحدی نرخ پایه در 7 نوامبر نظر دارند.

در مورد دلار آمریکا، این ارز روز جمعه ثابت ماند و به بالاترین سطح خود در دو ماه گذشته دست یافت. این موضوع به دلیل کاهش انتظارات برای کاهش بیشتر نرخ‌های بهره توسط معامله‌گران بازار پول بود.

فلوریان ایلپو، مدیر سرمایه‌گذاری در Lombard Odier، به این نکته اشاره کرد که بخش قابل توجهی از افزایش‌های اخیر در بازار سهام به کاهش نرخ بهره و همچنین محرک‌های اقتصادی چین نسبت داده می‌شود. با این وجود، با توجه به تثبیت تورم در سطوح بالاتر از حد انتظار، نرخ‌های بهره در ایالات متحده ممکن است تحت فشار صعودی قرار گیرند.

در حوزه اوراق قرضه، بازدهی خزانه‌داری دو ساله که حساسیت زیادی به تغییرات نرخ بهره دارد، برای دومین هفته متوالی با افزایش قیمت ابزارهای بدهی دولت، با 3 واحد در ثانیه کاهش به 3.7943 درصد رسید. در همین حال، بازدهی معیار 10 ساله 2 واحد کاهش یافته و به 4.073 درصد رسید، که همچنان بالاتر از سطح حدود 3.6 درصدی خود در اوایل سپتامبر است.

در اروپا، شاخص سهام Stoxx 600 در روز جمعه ثابت باقی ماند و نزدیک به بالاترین سطح خود در 52 هفته گذشته قرار داشت. سرمایه‌گذاران بیشتر بر تسهیل سیاسی آینده بانک مرکزی اروپا تمرکز کرده‌اند تا کاهش رشد اقتصادی در این منطقه.

با پیش‌بینی کاهش نرخ سپرده از سوی بانک مرکزی اروپا برای دومین ماه متوالی، باند 10 ساله آلمان در روز جمعه در سطح 2.26 درصد ثابت ماند و نسبت به نرخ سپرده 3.5 درصدی در منطقه یورو کاهش یافت.

در سایر بخش‌های بازار، نفت خام برنت با 1.2 درصد کاهش به 78.45 دلار در هر بشکه رسید. این در حالی است که روز قبل به میزان تقریبی 4 درصد افزایش یافته بود به دلیل افزایش مصرف سوخت در ایالات متحده ناشی از طوفان میلتون و همچنین نگرانی‌ها از عرضه نفت در خاورمیانه.

هر اونس طلا نیز با 0.6 درصد افزایش به 2644.69 دلار رسید.

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

4 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار