ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

توقف روند رشد بدهی با نزدیک شدن به انتخابات ایالات متحد

با نزدیک شدن به انتخابات ایالات متحده، فروش deuda های دلاری استرالیا به سرعت کاهش یافته است. به گفته کارشناسان بانکی در سیدنی، رونق بازار بدهی که با سرعت بی‌سابقه‌ای در حال پیشرفت بود، به دلیل تضعیف بازارهای سرمایه در آستانه این انتخابات، به حالت تعلیق درآمده است.

طی سال منتهی به 8 اکتبر، حدود 267.6 میلیارد دلار استرالیا (معادل 180.4 میلیارد دلار) در بازار بدهی جمع‌آوری شده که این رقم بزرگ‌ترین میزان ثبت‌شده در تاریخ Dealogic از سال 1995 به شمار می‌رود. این افزایش ناشی از تقاضای شدید سرمایه‌گذاران برای وام‌های مربوط به دوران همه‌گیری است.

موسسات مالی موفق به فروش 95.6 میلیارد دلار استرالیا بدهی شده‌اند که رکورد سال جاری را ثبت کرده و شامل 61.4 میلیارد دلار استرالیا مربوط به دارایی‌ها یا بدهی‌های با پشتوانه وام مسکن می‌باشد. همچنین، مجموع انتشار شرکت‌ها با 26.4 میلیارد دلار استرالیا نسبت به سال گذشته نزدیک به 70 درصد افزایش یافته است.

با این حال، کارشناسان اذعان دارند که شتاب قبلی در انجام معاملات به دلیل شرایط نامعلوم بازار و نگرانی از احتمال نوسانات ناگهانی در پی انتخابات ایالات متحده، به‌طور ناگهانی کاهش یافته است. این مکث، گرچه در گوشه‌ای کوچک از بازار بدهی جهانی مشاهده می‌شود، نشان‌دهنده کاهش چشم‌انداز فعالیت کلی بازار سرمایه جهانی در آستانه یک رای‌گیری غیرمعمول در ایالات متحده است.

سایمون وارد، رئیس بازارهای سرمایه بدهی استرالیا در Mizuho Securities Asia در سیدنی، گفت: “اگر به آینده نگاه کنیم، به نظر می‌رسد نوسانات در حال افزایش است و ما در آستانه انتخابات ایالات متحده هستیم، این موضوع هشدار جدی من است.” او افزود: «شرایط در بازار عالی بود و این موج به دوش تمام بازارهای اصلی افتاد. در بازار داخلی دلار استرالیا برای شرکت‌های بزرگ، این یک رکورد به حساب می‌آید. اما اکنون، با نزدیک شدن به پایان سال، من به‌طور روزانه در جستجوی فرصت‌های بیشتر هستم و نیاز به کمی فاصله و استراحت حس می‌کنم.

در بخش تقاضا، داده‌های LSEG نشان می‌دهد که وجوه اوراق قرضه استرالیا در سه فصل نخست سال جاری به 4.8 میلیارد دلار رسیده است، که بزرگ‌ترین رشد در 14 سال اخیر به شمار می‌آید.

عملکرد بازار نیز مثبت بوده و در انتهای درجه سرمایه‌گذاری، شاخص ICE BofA بدهی شرکت‌های AAA استرالیا با افزایش 3.8 درصدی در سال جاری مواجه شده است، در حالی که این میزان در شاخص شرکتی AAA ایالات متحده برابر با 2.2 درصد بوده است.

در بخش بازار فروشندگان، چهار بانک بزرگ استرالیا بر این حوزه تسلط دارند و اکثر ناشران شرکتی نیز داخلی هستند. با این حال، شرایط مساعد موجب جذب بانک‌های جهانی از ایالات متحده و اروپا و همچنین شرکت‌هایی نظیر نستله و بریتیش پترولیوم (NYSE:BP) شده است.

علاوه بر این، فروشندگان جدید مانند Registry Finance، صادرکننده اپراتور ثبت عنوان زمین کوئینزلند، نیز وارد بازار شده‌اند و در سررسیدهای بلند 7.5 ساله و 10 ساله با بازدهی بالاتر از 5 درصد فعالیت می‌کنند.

ایمی زی پاتریک، رئیس استراتژی‌های درآمدی در پندال، مدیر صندوق مستقر در سیدنی، که همچنان شاهد جریان‌های ورودی به صندوق‌های خود بوده، اظهار می‌دارد: «این سال قطعاً شبیه بازار فروشنده است تا بازار خریدار.»

او همچنین افزود: «به نظر می‌رسد که بسیاری از جذابیت‌های بازارهای اعتباری ما در سال جاری به سمت سرمایه‌گذاران آسیایی خارج از کشور متمایل شده‌اند که به‌ویژه به دنبال بازدهی هستند. شما شاهد افزایش تقاضا برای این نوع اوراق، به ویژه بدهی‌های بانکی ردیف 2 بوده‌اید.»

بدیهی است که بدهی به دلار استرالیا، بخش نسبتاً کوچکی از 7.2 تریلیون دلاری است که Dealogic اعلام کرده و تاکنون در بازارهای سرمایه بدهی جهانی در سال جاری افزوده شده است. اما این موضوع می‌تواند هشداری برای روندهای جهانی باشد، در حالی که به سمت یک سه‌ماهه چهارم کندتر پیش می‌رویم.

نیک کالیسپریس، رئیس سندیکای بازارهای سرمایه بدهی استرالیا در UBS در سیدنی، بیان می‌کند: «آنچه که امسال مشاهده کردیم، مطمئناً اقدامات پیشرو را تسریع بخشیده است. از این منظر، بسیاری از اقداماتی که باید انجام می‌شد، به‌طور مؤثر به اتمام رسیده است.»

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

3 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار