ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاهش جزئی در معاملات امروز وال استریت

**گزارش تحلیل بازار**

1. پیش‌بینی درخشش دوباره والمارت
روز سه‌شنبه پیش از شروع بازار، یکی از مهم‌ترین رویدادهای درآمدی به ازای والمارت (NYSE:WMT) خواهد بود که انتظار می‌رود این خرده‌فروش بزرگ با ارائه قیمت‌های رقابتی برای محصولات ضروری، دوباره موفق عمل کند. این کار به آن‌ها کمک می‌کند تا در شرایط تقاضای ضعیف میان مصرف‌کنندگان محتاط، جایگاه خود را حفظ کنند.

براساس برآوردهای LSEG، پیش‌بینی می‌شود والمارت به حدود 4 درصد افزایش در درآمد و رشد 5 درصدی در درآمد عملیاتی تعدیل‌یافته دست یابد. این خرده‌فروش همچنین از مزایای سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در تجارت الکترونیک و فعالیت‌های تبلیغاتی خود بهره‌مند می‌شود که به افزایش سریع‌تر درآمد عملیاتی‌شان نسبت به درآمد کلی منجر شده است.

تحلیلگران Oppenheimer در یادداشتی تصریح کردند: «انتظار داریم شاهد افزایش قابل‌توجهی در تحویل نتایج و راهنمایی‌ها باشیم که به‌واسطه شتاب قوی عملکرد شرکت و افزایش درآمدهای جایگزین ایجاد می‌شود.»

علاوه بر این، تحلیلگران Citi نیز اظهار داشتند: «ما انتظار داریم مدیریت شرکت لحن مثبتی در مورد دوره تعطیلات ارائه دهد (پس از یک فصل موفق بازگشت به مدرسه) و همچنان به توانایی خود در حفظ سهم بازار امیدوار باشد.»

سهام والمارت از ابتدای سال جاری تاکنون 60 درصد افزایش یافته است که این رقم بالاتر از 23 درصد سود شاخص S&P 500 و 10 درصد سود رقیب آن، هدف (NYSE:TGT) می‌باشد.

2. کاهش معاملات آتی؛ تمرکز بر والمارت

معاملات آتی سهام ایالات متحده در روز سه‌شنبه با کاهش مواجه شد و سرمایه‌گذاران منتظر انتشار نتایج مالی بیشتر از برخی شرکت‌های کلیدی هستند.

تا ساعت 03:40 ET (08:40 GMT)، قرارداد آتی داو 65 واحد یا 0.2 درصد کاهش داشت، معاملات آتی S&P 500 نیز 9 واحد یا 0.2 درصد افت کرد و قراردادهای آتی نزدک 100 به میزان 50 واحد یا 0.2 درصد کاهش یافتند.

نتایج مالی انویدیا از مهم‌ترین رویدادهای این هفته خواهد بود، چرا که چشم‌های بازار به سرعت پیشرفت‌های هوش مصنوعی دوخته شده و این عامل می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر روند بازارها به ویژه در نیمه دوم هفته و احتمالاً تا پایان سال دارد.

طبق داده‌های FactSet، حدود 93 درصد از شرکت‌های S&P 500 تا به حال نتایج مالی خود را منتشر کرده‌اند که از این تعداد، سه‌چهارم آن‌ها فراتر از انتظارات بوده و بیش از 60 درصد از تخمین‌های درآمدی پیشی گرفته‌اند.

در روز سه‌شنبه، تنها ارقام مربوط به بازار مسکن در داده‌های اقتصادی ایالات متحده منتشر خواهد شد، در حالی که جفری اشمید، رئیس فدرال رزرو کانزاس سیتی، قرار است به‌زودی سخنرانی کند.

    3. گلدمن ساکس پیش‌بینی 10 درصد افزایش شاخص S&P 500 را برای سال 2025 دارد
    در هفته گذشته، اصلی‌ترین شاخص‌های بورس ایالات متحده از بالاترین سطوح خود عقب‌نشینی کردند. اما تحلیلگران بانک معتبر گلدمن ساکس به پیش‌بینی رشد قوی‌تری برای سال 2025 پرداخته‌اند.

    شاخص S&P 500 در طول هفته گذشته 1.5 درصد کاهش یافته و در روز دوشنبه با عدد 5893.62 بسته شد. با این حال، گلدمن ساکس پیش‌بینی کرده است که تا پایان سال 2025، این شاخص به 6500 برسد. این پیش‌بینی به دلیل استمرار رشد اقتصاد ایالات متحده و درآمد شرکت‌ها انجام شده است که به‌طور تقریبی بالای 10 درصد رشد خواهد داشت.

    گروه سهامی معروف به “Magnificent 7″، متشکل از آمازون (NASDAQ:AMZN)، اپل (NASDAQ:AAPL)، Alphabet (NASDAQ:GOOGL)، Meta Platforms (NASDAQ:META)، مایکروسافت (NASDAQ:MSFT)، انویدیا (NASDAQ:NVDA) و تسلا (NASDAQ:TSLA)، بر اساس اعلام گلدمن ساکس در سال آینده به‌طور کلی عملکرد بهتری نسبت به سایر شرکت‌ها در شاخص خواهند داشت، اما تنها با حدود 7 درصد، که کمترین حاشیه در هفت سال اخیر محسوب می‌شود.

    این بانک در یادداشتی به تاریخ 18 نوامبر بیان کرد: «با وجود اینکه درآمدهای خرد نشان‌دهنده ادامه روند مثبت برای سهام Magnificent 7 هستند، اما موازنه ریسک‌های مرتبط با عوامل کلان، مانند رشد اقتصادی و سیاست‌های تجاری، به نفع S&P 493 (شرکت‌ها) است.»

    گلدمن ساکس برآورد کرده است که درآمد شرکت‌ها در سال 2025 به میزان 11 درصد و رشد واقعی تولید ناخالص داخلی ایالات متحده به 2.5 درصد خواهد رسید. همچنین، این کارگزاری به خطرات موجود برای بازار گسترده‌تر سهام ایالات متحده تا سال 2025 اشاره کرده و خاطرنشان کرده است که تهدیدات بالقوه ناشی از تعرفه‌ها و بازده اوراق قرضه، همچنان وجود دارد.

    گلدمن ساکس افزود: «در سوی دیگر توزیع، ترکیب مطلوبی از سیاست‌های مالی یا یک فدرال‌رزرو فعال ممکن است خطرات صعودی را به همراه داشته باشد.»

    4. گروه رسانه ترامپ در تلاش برای تنوع‌بخشی با خرید Bakkt

    سهام گروه رسانه و فناوری ترامپ (NASDAQ:DJT) در معاملات پیش از بازار روز سه‌شنبه، پس از افزایش بیش از 16 درصدی در جلسه قبل، به دلیل خبری مبنی بر انجام گفتگوهای پیشرفته برای خرید بازار دارایی دیجیتال Bakkt (NYSE:BKKT) کاهش یافت.

    فایننشال تایمز گزارش داده است که گروه رسانه و فناوری ترامپ به Bakkt علاقه‌مند است و در تلاش است تا پیشنهادات خود را فراتر از رسانه‌های اجتماعی گسترش دهد. این گروه اخیراً سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال تحت عنوان World Liberty Financial را راه‌اندازی کرده است.

    رئیس‌جمهور منتخب ترامپ در زمان مبارزات انتخاباتی خود، خود را به‌عنوان حامی ارزهای دیجیتال معرفی کرده و قول داده بود که آمریکا را به “پایتخت جهانی برای ارزهای دیجیتال و بیت‌کوین” تبدیل کند.

    Bakkt که توسط Intercontinental Exchange (NYSE:ICE)، مالک بورس نیویورک، تأسیس شده است، در روز دوشنبه با افزایش بیش از 162 درصدی در پی توقف مکرر معاملات به دلیل نوسانات شدید روبرو شد.

    5. تمرکز بر عرضه آتی نفت خام

    در روز سه‌شنبه، قیمت نفت خام با کاهش مختصری مواجه شد و بخشی از افزایش‌های قابل توجه جلسه قبل را از دست داد، چرا که معامله‌گران به ارزیابی پتانسیل کاهش قابل توجه عرضه پرداختند.

    تا ساعت 03:40 به وقت شرقی، قیمت نفت خام آمریکا (WTI) با 0.6 درصد کاهش به 68.78 دلار در هر بشکه رسید، در حالی که قرارداد برنت نیز با کاهش 0.5 درصدی به 72.92 دلار در هر بشکه کاهش یافت.

    روز دوشنبه، قیمت نفت پس از اعلام اکوینور مبنی بر توقف تولید میدان نفتی یوهان سوردروپ در نروژ، که بزرگترین میدان نفتی اروپا محسوب می‌شود، بیش از 3 درصد افزایش یافته بود.

    این توقف تولید، ابهاماتی در خصوص عرضه نفت در منطقه ایجاد کرده و نگرانی‌های ناشی از تصمیم دولت بایدن مبنی بر مجاز ساختن اوکراین برای استفاده از تسلیحات ساخت آمریکا علیه عمق روسیه را افزایش داده است.

    تا به امروز، تأثیر جنگ بر صادرات نفت روسیه ناچیز بوده است؛ اما در صورت هدف‌گیری زیرساخت‌های نفتی بیشتر توسط اوکراین، احتمال افزایش نگرانی‌های ژئوپلیتیک در بازارهای نفت وجود دارد.

    آژانس بین‌المللی انرژی در آخرین گزارش ماهانه خود پیش‌بینی کرده است که عرضه جهانی نفت تا سال 2025 به‌سادگی از تقاضا فراتر خواهد رفت و به افزایش تولید خارج از سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش اشاره کرده است.

    تولید نفت در ایالات متحده نزدیک به رکورد بالای 13 میلیون بشکه در روز باقی مانده است و انتصاب پیشنهادی کریس رایت، مدیرعامل لیبرتی انرژی، به عنوان وزیر انرژی بعدی توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب، به عنوان نشانه‌ای قوی از تمرکز بر افزایش تولید سوخت فسیلی داخلی تلقی می‌شود.

    نظرات کاربـــران
    فاقد دیدگاه
    دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
    ثبت دیدگاه

    خواندن این مطلب

    6 دقیقه

    زمان میبرد!

    آخـــرین اخبار