0
سبد خرید خالی است.
ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.
ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.
کلاهبرداری رمزارز با چاشنی عاشقانه؛ آمریکا ۸۶۸ هزار دلار رمزارز را مصادره کرد!

کلاهبرداری رمزارز با چاشنی عاشقانه؛ آمریکا ۸۶۸ هزار دلار رمزارز را مصادره کرد!

در یک عملیات گسترده، مقامات فدرال ایالات متحده موفق به توقیف بیش از ۸۶۸ هزار دلار رمزارز شدند که در جریان یک کلاهبرداری اینترنتی پیچیده با ظاهری عاشقانه از قربانیان اخاذی شده بود. این ترفند که از طریق پیام‌های ناخواسته، اپلیکیشن‌های دوست‌یابی و شبکه‌های اجتماعی آغاز می‌شد، قربانیان را به سرمایه‌گذاری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز تشویق می‌کرد. در ادامه با آخرین اخبار ارز دیجیتال همراه کالج پیپس باشید.



کلاهبرداران ابتدا با جلب اعتماد افراد (چه به‌عنوان دوست، چه شریک عاطفی) زمینه را برای معرفی یک فرصت سرمایه‌گذاری پرسود فراهم می‌کردند. این وب‌سایت‌های تقلبی، شبیه پلتفرم‌های معتبر طراحی شده بودند و بازدهی‌های غیرواقعی نمایش می‌دادند تا قربانیان را به واریز مبالغ بیشتر ترغیب کنند.

در برخی موارد، برای جلب اعتماد بیشتر، اجازه برداشت بخشی از سود ساختگی نیز به کاربران داده می‌شد. اما به مرور، وقتی کاربران قصد برداشت سرمایه اصلی خود را داشتند، با بهانه‌تراشی‌های مختلف روبرو می‌شدند. در نهایت، دسترسی به حساب‌ها مسدود شده و تمام دارایی‌های آن‌ها از بین می‌رفت.

دفتر دادستانی آمریکا اعلام کرد که ارزهای توقیف‌شده، به کیف‌پول‌هایی منتقل شده بودند که به‌طور کامل تحت کنترل کلاهبرداران قرار داشت. بخشی از این مبالغ از طریق رمزارز تتر (Tether) جابه‌جا شده بود. در همین روز، در پرونده‌ای مشابه، مبلغ ۲.۵ میلیون دلار رمزارز دیگر نیز توسط دفتر اف‌بی‌آی در سن‌دیگو کشف و بازگردانده شد.

با افزایش محبوبیت رمزارزها، بستر سوءاستفاده برای کلاهبرداران نیز گسترده‌تر شده است. ترکیب فریب‌های احساسی با وعده سودهای کلان، فرمولی خطرناک برای از دست دادن سرمایه است. لازم است کاربران در برخورد با پیشنهادهای سرمایه‌گذاری از طریق روابط آنلاین، نهایت احتیاط را به خرج دهند و از منابع رسمی برای تأیید اعتبار هر پلتفرم استفاده کنند. در صورت مواجهه با هرگونه مورد مشکوک، گزارش فوری به نهادهای مسئول همچون مرکز شکایات اینترنتی اف‌بی‌آی (IC3) توصیه می‌شود.


آخرین اخبار بازارهای مالی در یک نگاه با کالج پیپس

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

2 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار