ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در آکادمی کالج پیپس شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت آکادمی کالج پیپس و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.
نوسان ارزهای آسیایی؛ کاهش ارزش دلار همزمان با تعویق تعرفه‌های تجاری ترامپ برای کانادا و مکزیک

نوسان ارزهای آسیایی؛ کاهش ارزش دلار همزمان با تعویق تعرفه‌های تجاری ترامپ

ارزهای آسیایی روز سه‌شنبه به‌طور جزئی بهبود یافتند، درحالی‌که دلار آمریکا پس از اعلام تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، مبنی بر به تعویق انداختن اجرای تعرفه‌های تجاری علیه کانادا و مکزیک، با افت ارزش مواجه شد. در ادامه همراه کالج پیپس بزرگترین مرجع تخصصی اخبار فارکس و ارز دیجیتال باشید.

 

با این حال، رشد ارزهای منطقه‌ای محدود باقی ماند، زیرا تعرفه ۱۰ درصدی ترامپ بر کالاهای وارداتی از چین همچنان طبق برنامه قرار است تا پایان روز اجرایی شود.

بازارهای چین به دلیل تعطیلات سال نو قمری همچنان بسته بودند، اما ارزش یوان در معاملات برون‌مرزی نوسانات شدیدی را تجربه کرد.

بسیاری از ارزهای آسیایی بخش عمده‌ای از ضررهای جلسه معاملاتی پیشین خود را در پی کاهش ارزش دلار جبران کردند، اما بازارهای منطقه‌ای همچنان تحت فشار زیان‌های چند هفته اخیر قرار دارند، به‌ویژه در سایه نگرانی‌های فزاینده نسبت به احتمال تداوم نرخ‌های بهره بالا در آمریکا برای مدت طولانی‌تر.

نوسان ین ژاپن و سایر ارزهای منطقه‌ای

جفت‌ارز دلار/ین (USD/JPY) با ۰.۳ درصد افزایش به ۱۵۵.۱۵ ین رسید، پس از آنکه در معاملات شبانه افت شدیدی را تجربه کرده بود.

جفت‌ارز دلار/وون کره جنوبی (USD/KRW) بدون تغییر باقی ماند، درحالی‌که جفت‌ارز دلار/دلار استرالیا (AUD/USD) با کاهش ۰.۲ درصدی مواجه شد.

جفت‌ارز دلار/دلار سنگاپور (USD/SGD) نیز بدون تغییر بود، درحالی‌که جفت‌ارز دلار/روپیه هند (USD/INR) همچنان در نزدیکی بالاترین سطح تاریخی خود، یعنی بالای ۸۷ روپیه، قرار دارد.

نوسان یوان چین در آستانه اجرای تعرفه‌های ترامپ

جفت‌ارز دلار/یوان چین در بازار برون‌مرزی (USD/CNH) روز سه‌شنبه پس از آنکه در جلسه معاملاتی قبلی به بالاترین سطح خود در بیش از سه هفته اخیر جهش کرد، به ثبات رسید. این ارز پس از آنکه ترامپ تصمیم خود را برای تعویق اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر واردات از کانادا و مکزیک اعلام کرد، به‌شدت کاهش یافت.

با این حال، ترامپ همچنان قصد دارد تعرفه ۱۰ درصدی بر کالاهای وارداتی از چین را از ساعت ۰۰:۰۰ به‌وقت شرقی آمریکا (۰۵:۰۰ به‌وقت گرینویچ) در روز سه‌شنبه اعمال کند.

کاخ سفید اعلام کرد که رئیس‌جمهور آمریکا ممکن است در همین هفته با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، گفتگو کند. این اقدام می‌تواند زمینه‌ساز یک توافق دیپلماتیک برای جلوگیری از تشدید جنگ تجاری میان دو کشور شود.

یوان چین تحت فشار نگرانی‌های بازار نسبت به احتمال وقوع جنگ تجاری مشابه دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ قرار گرفته است. اگرچه تعویق تعرفه‌ها بر کانادا و مکزیک اندکی از نگرانی‌های بازار کاست، اما همچنان عدم اطمینان نسبت به اقدامات تجاری آتی ترامپ پابرجاست.

افت دلار در پی تعویق تعرفه‌ها؛ انتظار برای آمار اشتغال مانع کاهش بیشتر شد

شاخص دلار و معاملات آتی آن در بازارهای آسیایی هرکدام ۰.۲ درصد افزایش یافتند و بخشی از افت شدید شبانه خود را جبران کردند.

بااین‌حال، کاهش بیشتر ارزش دلار به دلیل نگرانی‌های مداوم درباره تداوم نرخ‌های بهره بالا در آمریکا محدود شد. این نگرانی‌ها پس از انتشار داده‌های قوی مربوط به شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی (PCE) در هفته گذشته تشدید شد.

فدرال رزرو آمریکا سیگنال داده است که تورم پایدار، انگیزه این نهاد را برای کاهش نرخ‌های بهره کاهش داده و این امر از ارزش دلار حمایت می‌کند. همچنین، مقامات فدرال رزرو نسبت به تسهیل سیاست‌های پولی در شرایط عدم قطعیت ناشی از سیاست‌های ترامپ، ابراز تردید کرده‌اند.

در این هفته، تمرکز اصلی بازار بر گزارش اشتغال بخش غیرکشاورزی (NFP) ماه ژانویه است که قرار است روز جمعه منتشر شود. این گزارش می‌تواند نقش مهمی در شکل‌گیری انتظارات پیرامون مسیر نرخ‌های بهره ایفا کند.

 

جدیدترین اخبار بازارهای مالی در یک نگاه با کالج پیپس

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

خواندن این مطلب

3 دقیقه

زمان میبرد!

آخـــرین اخبار